Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 27., szerda

Győri tüzép telepek

Tűzifa és fűrészáru kereskedelem. Karók, oszlopok, zsaluanyagok értékesítése. A cser, tölgy, bükk, gyertyán és akác tüzifát kugliba és hasítva áruljuk.


Tüzép -TÉT építőanyag kereskedés. Fészek Kert kertészeti szakáruházban történik, ezért kérjük, szíveskedjenek a kertészetbe átfáradni.

A tüzép ahol minden van! Nagyon segítőkészek, rátermettek, hozzáértőek. Kedves, gyors kiszolgálás, korrekt árak és mindenekelőtt segítőkészség! Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem.


Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Legyél te is, egy szuper csapat tagja!


Nehéz fizikai munkára, győri oltott mész telepre keresünk munkatársakat, oltott mész csomagolásra és kocsikísérő feladatra.

Amit nyújtunk: - Biztosítunk helyszínen egy lakó konténert, amiért nem számítunk fel díjat. Nálunk mindent megtalál. Lakótér vagy Építőanyag? Pest megyében már telephellyel, köztük áruházzal várjuk Önt kedvezményes árakkal valódi, szakértő tanácsadással. Folyamatos akciókkal, és a legkedvezőbb árakkal várjuk kedves Vásárlóinkat.


A termékekre Ön árajánlatot tud kérni! Az ÁRAK tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk! Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük.


Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Hagyományos és korszerű építőanyagok széleskörű választékban a Békás Épker Kft kínálatában. Több éves tapasztalat, barátságos kiszolgálás, mennyiségi kedvezmények.


Területi Képviselő Győr környéke. Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron. Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés.

Magyarországon kapható építőanyag kedvező árú forgalmazását biztosítja Önnek. Széles választékunk lefedi egy tüzép építőanyag kínálatán túl minden építési, felújítási munka, vagy barkács tevékenység anyagait és eszközeit - minden egy helyen kedvezményes áron. Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres.


A cégünk elődjét az 50-es évek elején id.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések