Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 26., kedd

Rögzítés téglafalba

DEN BRAVEN - A VEGYI DŰBEL - RÖGZÍTÉS ÜREGES TÉGLÁBA HU Den Braven Czech and Slovak a. Unsubscribe from Den Braven Czech and Slovak a. Célunk egy kényelmes,a legtöbb szakmai információval szolgáló webáruház üzemeltetése a vásárlók és a látogatók szolgálatában. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés , vagy akár állvány talajhoz rögzítése. A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. A lyuk a falon egy fúróval. Fúró segítségével óvatosan fúrjon lyukat a téglafalba.


A munka során próbáld meg nem bővíteni, hogy ne tépjen el egy téglát. A cél mindig ugyanaz, a rögzítés , de a megoldásra igen sok lehetőség közül válogathatunk, és ezek között csak kevés a megfelelő. Az optimális rögzítési mód kiválasztásakor mérlegelnünk kell, hogy milyen építőanyagra rögzítünk, mekkora, és milyen irányú a terhelés, milyen egyéb elvárásaink vannak a. HIT-HY rögzítés tömör téglafalba HIT-HY mûszaki adatok Kivonat a Hilti „Rögzítéstechnikai kézikönyvébôl”. Méretezésnél és alkalmazásnál kérjük vegyék figyelembe az esetleges rendkívüli tényezôket is. Alapanyag: Tömör téglafal vakolat nélkül 2) MMMMax.


Húzóerô1) Nrec kN 2. HPS-beütőék - ütésről ütésre biztosabb rögzítés. MSD sárgarézék - rögzítés betonba, téglafalba. EFD rugós szárnyashorog - rögzítés üreges építőanyagokba. Ez kisebb terheléseknél nem okoz gondot, a nagyobb súlyok megtartásakor viszont már igen.


Ilyen esetekben hosszabb és méretesebb dübeleket és csavarokat kell alkalmazni a biztos rögzítés érdekében. Nem mindegy tehát, hogy milyen pontos lyukat fúrunk és milyen dübelt használunk a különféle anyagú falaknál a rögzítéshez. A fischer nylon billenőhorog K, mm átmérőjű facsavarokhoz alkalmas, különösen lámpák, függönysínek rögzítésére ajánlott, könnyű, gyors rögzítés , pl. A rugós és fém billenőhorgok üreges mennyezetek nagy üreges blokkok, lap és lemez anyagok általánosan használt rögzítőelemei. A tv-készülék lógása.


Mielőtt a TV-t saját kezével a falra akasztaná, fontos dönteni egység magassága. Például lakásokban, irodákban, iskolákban, kórházakban, üzletekben stb. A tartó síklapja bármilyen sima felületre felfekszik, alulról egy M5-ös D fejű csavarral ajánlott rögzíteni. Ezt a kapaszkodó tartó típust tégla és betonfalra ajánlom elsősorban, de fára és kartonra is kiválóan lehet rögzíteni.


A rögzítési távolság a rögzítés stabilitásától függ. Erre a jó megoldás az állványos gyémántszegmenses fúrógép használata. Betonba ennél nagyobb távolságokat is hagyhat két dübeles rögzítés között. A gépek rendkívül mobilak, kis helyigényűek, szinte mindenhova szerelhetőek.


Speciális esetekben a fúróállványt rögzítés nélkül, vákuumtalppal lehet a falra rögzíteni, a hűtővizet vízelszívó gyűrűvel össze lehet gyűjteni. Ha tégla, beton, gipszkarton, vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak a legtöbb szilárd anyagban, vagy horgonyszerűen rögzülnek az üreges anyagokban vagy panelekben. ContentsHagyományos és szokatlan módok a polcok rögzítésére a falhoz1.


Polcok nélkülözhetetlen bútorok 1. Egyszerű csatolás a sarkokhoz: részletes utasítások 1. Hétszer szűljön meg az anyád! Szombaton voltunk hét évesek, ekkor jelent meg Mr. Furdancstól a Fúrjunk téglafalba ! Bármit is jelentsen ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések