Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 28., csütörtök

Hőtükör radiátor mögé ár

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Radiatprs? Konvektor mögé a SOLFLEX tűzgátló lap alkalmazható. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el.

Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium. A különleges fűrészfogas kialakítás és a metallizált design eredményeként, a panel több szempontból is képes arra, hogy energiát takarítson meg és csökkentse a központi fűtés költségeit. Ha hővisszaverő anyagot, hőtükröt (habszivacsra kasírozott alumíniumfólia) helyeztünk a radiátor mögé , a sugárzás visszaverődik a radiátor mögül a szobába. A hőtükröket gyakran olyan helyekre is ajánlják, ahol teljesen hatástalan, ilyen például a padlófűtésekhez javasolt hőtükör. Ebben az esetben légrés, az.


A hőtükör fólia könnyen kezelhető, mozgatható így a nehezen szigetelhető sarkokban, hajlatokban is megfelelően használható. A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat.

Segítségre van szüksége? A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt. Mit érdemes másoknak is tudnia vásárlás előtt?


Mit szeret, mit nem szeret a termékben? Mivel egészítené ki a termék leírását? SOLFLEX TŰZGÁTLÓ LAP 55XCM TŰZHELY MELLÉ és még termék közül választhat a kategóriában. Fűtőtestek mögé kerülő hővisszaverő fólia. Minden olyan helyen használható.


A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz. ALUMÍNIUM GOLYÓ NYOMOTT LEMEZ 82cm SZÉLES. Hő és fényvédő ablakfólia.


A mi hő és fényvédő fóliánk NEM NEKED VALÓ, ha a lentebb felsorolt problémák nem zavarnának…! Szereted a kontrollálatlan vakító napfényt és nem zavar, ha nem látod számítógépeden a megnyitott tartalmakat. Egyoldali alumínium fóliakasírozású , hősugárzás visszaverő hablemez.


Hőtükör fólia bemutatása A hőtükör működésének lényege, hogy a radiátor hátsó lapja által kibocsátott hőt a szoba felé irányítja.

Egyoldali, alumínium fóliakasírozású , hősugárzás-visszaverő habelem. Ollóval, éles késsel könnyen. A hőtükör egy 4-mm vastag, égésgátolt, egyik oldalán alumínium fóliával laminált PE hablemez, mely a radiátor mögé helyezve a fűtés hatékonyságát növeli. Amennyiben a radiátorok ablak alatt, falfülkében vagy szabadon vannak elhelyezve, a külső fal hőátbocsátási tényezőjét -kal javítja, így használatával. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.


Radiátor webáruházunkban hatalmas radiátor , lapradiátor, termosztát és radiátorszelep választék. AKCIÓS radiátor ÁRAK, több év garancia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések