Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 18., hétfő

Falfestek szinek

A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”. A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható. A helyes döntést segít meghozni a festék színskála.


Ennek érdekében az AkzoNobel elemezheti a személyes adataimat, többek között az AkzoNobellel megosztott egyéni beállításaimat, az online és offline vásárlási előzményeimet, valamint az AkzoNobel webhelyeinek és alkalmazásainak regisztrált. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba.


A polifarbe festékgyár platinum termékcsaládja a színek széles választékát biztosítja otthonunk beltéri falainak festéséhez. Aki színes festéket szeretne használni a lakás falainak festéséhez, több festékgyártó termékeiből is szabadon válogathat. Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. Színes falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A leggyorsabb megoldás, ha a valós környezetben szeretnél kipróbálni egy színt.

Rendeld meg a Dulux EasyCare vagy a Dulux A Nagyvilág Színei bármely színét és nézd meg azonnal, hogy mutat a falon, mennyire illik a kanapéhoz vagy a szekrénysorhoz. A drapp, tört fehér, bézs, elefántcsont, krémszín unalmasan hangzik számodra? Developed supply chains.


Beltéri falfesték színskála – hogyan válasszunk a beltéri festék estén színt? Nyilván Ön is észrevette már, hogy színek nélkül hiányzik a harmónia a világból, és – mivel értő szemmel nem csupán látja, de érezni is képes a színeket – figyelemmel fordul az apró részletek irányába. Stephanie Faber szerint, ha azt szeretnénk, hogy kétféle szín egyforma hatékonyság­gal érvényesüljön, akkor például három­szor nagyobb dúsítású (sötétségtartalmú) sárgával harmad akkora területet kell le­festeni, mint a sárga szín komplementerével, a violakékkel. A lakberendezésben töretlen népszerűségnek örvend a szürke szín, ez nem váletlen, hiszen árnyalatait rendkívül sokoldalúan alkalmazhatjuk a falak festésétől a különböző kiegészítőkig. Az otthonunkhoz választandó tökéletes szürke keresésekor könnyen elveszhetünk a rengeteg árnyalat között, az alábbiakban képpel segítünk ötleteket gyűjteni a tervezéshez.


Bár még csak novembert ír a naptár, szerintünk nem lehet elég korán kezdeni az inspirálódást a következő évre. Nyitvatartásunk szezonális, aktuális nyitvatartásunkért kattintson a szófelhőben a nyitvatartás címszóra. A kisgyerekek egyik legkedveltebb elfoglaltsága a festés.


Ha visszaemlékszünk, mi is számtalan képet festettünk ovis vagy kisiskolás korunkban, kisebb- nagyobb sikerrel. We make it easy to outsource. Logistics and sourcing if needed.


Falfelülettől függően, különböző alapanyagú és minőségű falfestékeket javasolnak a szakemberek. A legáltalánosabban elterjedt falfestékekek a színes és fehér diszperziós – azaz vízzel oldható – falfestékek.

Sok falfestékes ötlet létezik. Különösen nagy a vörös falfesték. A szoba színeinek modern példája. Modern falfestmény ötletek és érdekes szoba színek: eredeti falfesték bogyó2. Lavender falfestmény romantikus hangulathoz a szobában2.


A színes cappuccino egy igazi szemet gyönyörködtető kijelző Melyik szoba színe a legszebb? A Héra falfesték az az alternatíva, melyet kár lenne mellőznie, ha otthonát színesebbé, szebbé kívánja varázsolni. A renoválásnak így is, úgy is eljön a maga ideje.


A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A Héra legújabb mosható beltéri falfestéke a legmakacsabb foltokkal szemben is megállja a helyét. Paradicsom, olaj, kávé, zsír és más gyakran előforduló szennyeződések egyetlen törléssel eltávolíthatók a falról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések