Vitali, 8:20 AM

2017. szeptember 29., péntek

Tüzifa kereskedelem

Az értékesített árut válogatott helyi forrásokból szerezzük be, majd modern, teljesen gépesített folyamat útján alakul ki. Tűzifa kereskedelem. Cégünk fő tevékenysége a magántulajdonú erdők erdészeti szakirányítása, szaktanácsadás, erdészeti anyag- és eszközértékesítés, faanyag- kereskedelem.


Főbb termékeink: konyhakész és hengeres tűzifa, fűrészáru. A tüzifa , mint hasznos, illetve a tüzifa mint haszontalan anyagról egy gondolat.

Sokan panaszkodnak amiatt, hogy a tüzifa nagyon szennyezi a környezetet, sok CO2-t bocsát ki az égés során. Nos, mi ennek pont az ellenkezőjét tapasztaljuk, hiszen ha a fát elégetjük, akkor csak annyi szennyező CO2-t bocsát ki, amennyit a fa élete. Milyen mértékegységben árusítunk tűzifát? Az ömlesztett köbméter a szállító járműn mérhető módon síkban van elrendezve.


A vásárló a kiszállításkor a helyszínen ellenőrizni tudja a rendelt mennyiséget. A teherautó hosszúsága, szélessége, magassága szorozva adja az ömlesztett, szórt köbmétert. Ez mérőszalaggal könnyedén mérhető.

Köszöntöm a FA-PIAC Magánerdészeti Kft. Tüzifa A tüzifa mint olyan. A tűzifa a tüzelőanyagként felhasznált fa egyik formája.


A fa többféleképpen használható fel tüzelésre, közismert a faszén ill. Megbízható beszállítóinktól minőségi lignitet tudunk beszerezni, melynek későbbi értékesítése mázsára történik. Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem.


Szolgáltatásaink elsősorban a különböző tűzifa féleségek kereskedelme, házhoz szállítással. A KORONA csoport bemutatkozik. Kérem engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam vállalkozásunkat. Profilunk a Nemzetközi fuvarozas, Ömlesztett áru fuvarozás, tüzifa kereskedelem (konyhakész és méteres kivitelben bükk,tölgy,gyertyán) tehergépkocsi szerviz.


Nagy mérési pontosságú digitális hídmérleggel rendelkező Fóti központi telepünkön ömlesztett (rönk, kugli és hasított) akác és vegyes (bükk, tölgy, cser, gyertyán és kőris) tüzifa is vásárolható. Többi telephelyünkön saját gyártású kalodás akác vagy vegyes tűzifát forgalmazunk. Tisztelt Hölgyem, Uram! Fő tevékenységink a magántulajdonú erdők szakirányítása, erdészeti szaktanácsadás, és faanyag- kereskedelem.


A gáz áremelése miatt várható a tüzifa ár emelkedése is!

Honlapunkon szerepeltetve van, az úgynevezett tüzifa kaloda tartalom is mint mennyiségi módszer. Ez annyit jelent , ha bármilyen négyzet alapú téglatest formában szorosan összerakja az általunk ömlesztve kiszállított hasított akác tüzifát 2. Az oldal a tűzifával kapcsolatos oldalak linkjeit foglalja össze, és egyéb hasznos linkeket a témához kapcsolódva. Törekszünk arra, hogy kizárólag azokat a forgalmazókat, illetve kereskedőket tüntessük fel, melyek a pontos elérhetőségük mellett, a telephelyüket is feltüntetik.


Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Egy nagyon kedves hangú úriemberrel vettem fel a kapcsolatot. Készésges s segítőkész volt.


Elmagyarázta, mi a különbség tüzifa és a fabrikett között. Itt döntöttem el, hogy ebből fogok rendelni és nem bántam meg. Jövőre is az Önök termékével fogok fűteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések