Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 26., hétfő

Készházak sopron

Fafeldolgozó Üzemben készülnek. Vállalkozásunk készházak , gerenda- és rönkházak, illetve teraszok, télikertek egyedi tervezését és kivitelezését vállalja. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az unokáinknak is maradandót alkossunk.


A Boróka készházak falszerkezete. Egyedi esetekben a felsoroltakon kívüli falszerkezetek is kialakíthatóak, amennyiben műszaki akadályai nincsenek.

Minden amit a házépítésről tudni kell. Boda Viktor, Budakalász. Az építkezést már régóta terveztük. Nem ez az első házunk, így elég határozott elképzelésekkel vágtunk neki a kivitelező felkutatásának.


Készházak , energiatakarékos házak építése. A gyorsház ak, szerelt ház ak mellett szóló érv az is, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy készház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Kulcsrakész faszerkezetes ház, tervezési ügyintézéssel egybekötve, alap műszaki felszereltséggel: elektromos fűtőpanel.


Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat árajánlat és információ küldés céljára felhasználja.

A beleegyezése nélkül harmadik személynek adatait nem adjuk ki, és azokat. Szeretettel köszöntjük honlapunkon a gerendaházak , készházak és a faépítészet világában. Meghatározó tevékenységünk a hagyományos boronafalas gerendaházak gyártása, a nagypaneles technológiával gyártott energiatakarékos készházak és a szabadtéri. Számunkra fontos a természet!


A természet hatalmas, az ember parányi. Több mint ötszörösére nőtt az újonnan felépített készházak száma az elmúlt években. Magyarországon jelenleg az épülő.


Találatok részletes információval, térképpel és aktuális ajánlatokkal. Könnyűszerkezetes ház készítése minőségi alapanyagokból. Mobilházak akciós árakon, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel! Sopron Ferenczy J utca 4. További ötletek a következővel kapcsolatban: Házak, Futurisztikus építészet és Hőszigetelés. Válasszon szolgáltatásaink közül.


Hagyományos építés (tégla), Építés nagypaneles technológiával, Felújítás, Átalakítás. A fa alapú nagypanelos technológiával gyártott Lignova készházak a soproni székhelyű Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. TAEG) önálló egységeként működő fafeldolgozó üzemben készülnek.

A cég az ország egyik legnagyobb készház gyártójaként kínálja termékeit, melyeket a most megnyílt, 2négyzetméteres soproni. Népszerűek a számos előnnyel kecsegtető készházak. Gyorsan elkészülnek, energiagazdaságosak és környezetkímélők – ezek a legfontosabb előnyeik a készházaknak. A nemzeti kormányra, a Földművelésügyi Minisztériumra ebben a törekvésben. Családi házak Nyaralók Egyedi tervek alapján a megrendelő igényei szerint különböző szerkezeti és készültségi állapotban.


Egyre gyakoribb és korszerűbb villany-fűtési technológiával is gazdaságosak ezek a típusú házak. A könnyűszerkezetes ház téglával szemben jóval kevesebb a fűtési költsége a téglával építéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések