Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 27., kedd

Forgásirányváltó kapcsoló

Egyfázisú villanymotorhoz is jó a forgásirányváltó kapcsoló ? Válaszok a kérdésre. Egészen egyszerűen meg lehet változtatni. Bizonyára van kondenzátor a motoron. Az egyik kivezetését mindig egy fix pontra kell kötni.


A másik kivezetését a 2voltos bekötés hol egyik,hol a másik pontjára kötöd és már hol erre,hol arra forog a motor.

A forgásirány váltó. Rugós csúszóakkumulátor rendszer - a gyors és egyszerű akkumulátor cseréhez és a még biztonságosabb rögzítésért. Forgásirányváltó kapcsoló a sokoldalú felhasználásért.


Erőteljes, 18V, gyorsabb motor a még hatékonyabb fúrásért. Belsõ forgásirányváltó kapcsoló. Féligáteresztõ funkció. Befoglaló méret 294x3mm. Szívó-nyomó ventilátor.

Fordulatszám-szabályzós üzemi kapcsoló 2. Sebességváltó kapcsoló 6. Csavarozóhegy tartó A ábra 7. Töltéskijelző Összeszerelés Figyelmeztetés! A kapcsolójában van a forgásirányváltó és egy tekerős, több fokozatba állítható fordulatszám szabályzó. Ez csavarbehajtásnál jöhet jól. Mai szétszedésem tárgya ez az akkumulátoros fúrógép , illetve csavarbehajtó. A tokmány mögött a körben számozott nyomaték szabályozó kapcsoló van.


Egyfázis betáplálású (230V) ipari villanymotor, akár házi felhasználásra is. Megbízható működésű, kondenzátorral ellátott egyfázisú villanymotorok kisipari és háztartási alkalmazások számára, több rendelhető kiegészítővel, hosszútávú működtetéshez raktárról. Mivel a tiédnél nincs kihozva semmilyen belső kötés, ezért nem lehet elektromosan forgásirányt változtatni. Kétfokozatú sebességváltó 6. Akkumulátor töltéskijelző 7. Töltőbázis Összeszerelés Figyelem! Vario-Lock funkció lehetővé teszi a vésőszerszám bármilyen helyzetben való beállítását 360°-on belül.


F Fbiztosíték bizonyosan nagy értékü a trafo primér oldalán, habár nem tüntetted fel a trafó teljesítményét. Szekunder oldalra a fázis ágba is kell zárlatvédelem.

Legyen fi gyelemmel a környezeti behatásokra. Ne hagyja szabadban a gépet, óvja az esőtől. Ne használja nyirkos, nedves környezetben. Bánjon gondosan a kábellel.


Soha ne a kábelnél fogva vigye a gépet, és kérjük, ne a kábelnél fogva húzza ki a csatlakozódugót a konnektorból. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzés és felnőttképzés szakmaszerkezetének, tartalmának, dokumentum rendszerének folyamatos fejlesztését végzi, szervez és koordinál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések