Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 30., péntek

Csapágyházak árak

Hogyan használja a keresőt. A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. Képekért klikk a terméknévre! A feltüntetett árak nettóban értendőek és a vásárolt mennyiség fügvényében egyedi megbeszélés tárgyát képezik! Eladó a képen látható 40db SKF márkájú olasz csapágyak csapágyházzal együtt.


Ahogy a képen is látható önbeállós csapágyak vannak bennük.

SKF gyártmányú öntött csapágyházak széles választéka. Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Szeretne kedvezményt kapni? Ha igen iratkozzon fel hírlevelünkre! A megadott e-mail címre elküldjük az Ön személyes törzsvásárlói kupon kódját amivel ezentúl minden vásárláskor kedvezménnyel vásárolhat.


Például nagyon összetett az igénybevétele a járművek futócsapágyainak. Lehet ez az út egyenetlensége miatt fellépő dinamikus erő hatása, a forgók kereket elfordítása miatt fellépő erő, a sebesség és a pályagörbe miatt fellépő centripetális erő, a fékezés és a hajtás, valamint a gyorsítás miatt fellépő tömegerő, valamint a jármű súlya is befolyásolja. Kúpgörgős csapágyak.

A kúpgörgős csapágyakat úgy tervezték, hogy axiális és radiális terhelést is felvehessenek. Az egysorú kúpgörgős csapágyak csak egyik irányba ható axiális erőt képesek felvenni, ezért ezeket egy másik csapággyal együtt építik be, amely a másik irányba ható axiális erőt veszi fel. Mélyhornyú golyóscsapágyak. Csapágyak, csapágyházak. Tűgörgős csapágyak.


Fémfúró kobaltos HSSE-Co háromlapú szárral. Ezt a nagy teljesítményű spirálfúrót kifejezetten hordozható készülékekben, például fúrógépekben és akkus fúrócsavarozókban történő használatra fejlesztették ki (a legjobb teljesítményt mm anyagvastagságig nyújtja). Cégünk fő profilja közel éve a csapágyak, csapágyházak és csapágytartozékok kereskedelme, de webáruházunkban számtalan egyéb kategóriában válogathat termékeink közül a bolti árak töredékéért!


Tegye gördülékennyé cége életét! Az Önök cégénél is fontos, hogy folyamatosan és gördülékenyen menjen a munka? A FAG egyet jelent a kiváló minőségű csapágyak gyártásával.


Alkatrészek fejlesztése és gyártása a Schaeffler Csoport nevéhez fűződik. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy iparágban használják a FAG márka gördülőcsapágyait, lineáris vezetékeit, valamint siklós csapágyait. Univerzális szerszámkészlet siklócsapágyak és golyóscsapágyak, csapágyházak , szimeringek, tömítések, stb. Az oldalon szereplő árak áfát tartalmazzák.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kattintson, és holnapra házhoz küldjük! Kardántengelyek és alkatrészei - 1. Oldal - A csoportban mezőgazdasági kardántengelyek és alkatrészei találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések