Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 16., péntek

Gipszkarton tipli használata

Ha tégla, beton, gipszkarton , vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak a legtöbb szilárd anyagban, vagy horgonyszerűen rögzülnek az üreges anyagokban vagy panelekben. Ezek a tiplik minden felülethez alkalmasak, és két különféle típusban kaphatók.


Ha a tipli nyitott végén gallérral rendelkezik, a gallér a fúrt lyuk körül a falra illeszkedik, és megelőzi a tipli mélyebbre süllyedését a lyukban. A gallér nélküli tiplik mélyebbre tolhatók a falba vagy egy csempe mögé.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok betenni a gipszkarton tipliket, hogy valóban el is bírja azt, amit a teszt alatt láttunk! Ma egy érdekes kis szerkentyűt mutatok be. Egy bizonyos tiplit, amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk.


Hogy érdekesebb legyen a dolog, a hozzávaló behajtót is megmutatom. A kis fehér izéke maga a tipli , ami, mint láto csavarmenetes. Ami nem látszik, hogy üreges is, ez nagyon fontos, hiszen csak így. Apolo önfúró, speciális behúzós nejlon gipszkarton tipli csavarral.


A rövidebb bevágású, láthatóan kisebb kinyílásra tervezett tipli tömör falazathoz, a végig bevágott, láthatóan nagyot nyíló tipli a lyukacsos téglához való.

Ha tömör falazatba tesszük az utóbbi tiplit, akkor sokszor nem tudjuk végig behajtani a megfelelő méretű csavart, adott esetben a. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése. A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. A gipszkarton az egyik legegyszerűbben és legolcsóbban gyártható építőelem. A fal mögötti fémkereső használata elengedhetetlen, ha nem akarunk pórul. Az Ytonghoz kaphatók speciális tárcsás dübelek , amik tökéletesen tartanak.


Tipli alkalmazása esetén “kihúzódhat” a teher súlya alatt a rögzítés. Válasszon Praktikusan! Gyors szerelés: nem igényel előfúrást, vagy különleges eszközt. Minimális helyigény a gipszkarton tábla mögött. Tiplik vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Nem találta meg a keresett terméket? Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésében! A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruhá. A rögzítéstechnika alapeleme a dübel (más néven tipli ), amelyet szinte kimeríthetetlen variációban gyártanak a világon, működési mechanizmusa azonban lényegében három hatásmódra vezethető vissza.


A legáltalánosabb a súrlódásos zárás (3), amikor a dübelt valamilyen módon, a furaton belül, szétfeszítjük, külső. Tipli , dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.

Könnyen és gyorsan oszthatjuk ketté a tereket, tégla és habarcs nélkül és … Építkezik? Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! A szomszédos gipszkarton lapok rövidebb élei között keletkezett hézagokat legalább egy CD profillal el kell tolni azért, hogy elkerüljük a kereszt alakú hézagok kialakulását. Gipszkarton szárnyas tipli , L=55mm, D=10mm, PA6.


Végezzük el a hézagolást, a csavarok fejét is gletteljük el. Használata előtt tipli készülő furatminimális hossza, amely megfelel a hossza a csap egy kis mozgásteret. Az állomány szabad helyet a többi anyag és por, amely képződnek fúrás.


Jellemzői használat dűbelek. A csapokat vannak csavarozva csavarok, amely lehetkülönböző hosszúságú, átmérőjű és kialakítása a kupakot. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó molly dübel kategóriába tartozó termékek árait! Kattints és vásárolj kedvező áron – gipszkarton tipli , dűbel árak – Válogass számos bolt kínálatából. Ez a két megoldás tudatosan választja el a gipszkartont és más idegen (beton, tégla, fa) szerkezetet, így nem jön létre repedés, és a vakolat sem áztatja el a gipszkarton építőlemezt.


Figyelnünk kell arra, hogy a súlynak megfelelő Rigips lapot és kiegészítőket válasszuk ki, hogy biztosítsuk a megfelelő teherbírást. Műanyag gipszkarton tipli. Egyszerű az elv, kifúrod a lyukat, beleteszed a tiplit, és ahogy tekered befelé a csavart, szépen nyílik kifelé a képen látható módon, és rögzül.


Nagyobb súlyt lehet vele rögzíteni, mint az előzővel, viszont hátránya, hogy kizárólag akkor használható, ha a gipszkarton mögött elegendő üres hely van. Rigips, Siniat és Hungarogipsz gipszkarton lapok, csavarok, kötőelemek és kiegészítő termékek akcióinak lelőhelye, szakértői tanácsadással!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések