Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 6., kedd

Fakötésű alátét

Fakötésű alátét

Válasszon Praktikusan! Rendelésre, rövid szállítási határidővel rozsdamentes fakötésű alátétekből is rendelhető teljes méretskála, illetve saválló (A4) kivitelűek is. Fogopárcsavar, szorítócsavar 1Ft-tól.


Fakötésű alátét egységcsomagban. Hatlapfejű önfúró lemezcsavar Ft-tól. Hiltiszalag, szerelő szalag 8Ft-tól. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Alátét termékek, Alátét márkák.


Alátétek és gyűrűk vásárlása és rendelése az OBI-nál. A weboldalunk cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat ado hogy elfogadod őket.


Fakötésű alátét

Megrendelés A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és egyéb költségeket! Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik ezek használatába. FAKÖTÉSŰ ALÁTÉT NAGY M12(1) DIN 4HG. Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Szorító csavarok mérteben.


Ajánlatunk az ipari alkalmazásokat, kereskedelmet, kézműves és kisipari alkalmazásokat célozza. Minden megadott ár nettó ár, plusz a törvényben előírt ÁFA, plusz fuvarköltségek, ha nincs másként feltüntetve. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Fakötésű alátét

Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Lapos alátét DIN 125A szabványnak megfelelően.


Csavar, csavaranya, csavar alátét , szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. TOVÁBBI TERMÉKVÁLTOZ. Ne várjon tovább a rendeléssel, vásároljon nálunk most!


Fakötésű alátét

Alátét fakötésű - Kötőelem nagykereskedelem - Csavar Holding Kft. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Huge Savings on Fluorescent Tubes.


Huge Range - Next Day UK Delivery! Limited Time Offer. Horganyzott kivitelű alátét a DIN 4szabványnak megfelelően gyártva. Vastag fakötésű alátétnek is szokták nevezni. DIN44 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


DIN4árak, és további információk, specifikációk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések