Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 27., kedd

Mélyalapozó

Aktuális Mélyalapozó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. INNTALER MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Azonban itt is van néhány alapszabály amit fontos figyelembe vennünk.


A mélyalapozó nem alkalmas arra, hogy például egy fellazult beton felületet kössünk vele, vagy egy táskás, lógó vakolatot, vagy felpúposodott festék réteget stabilizáljunk, ezeket minden esetben el kell távolítanunk, majd visszajavítani a mélyebb sérüléseket.

BAUMIT UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ Feldolgozásra kész általános alapozó nedvszívás kiegyenlítőként és tapadás elősegítőként a zsákos (száraz) és vödrös (nedves) nemesvakolatokhoz és festékekhez, valamint lábazati díszvakolatokhoz. HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Diszperziós mélyalapozó kül- és beltéri falfelületekhez.


Megakadályozza a festék foltosodását, elősegíti a vakolat szilárdságának megnövekedését, továbbá csökkenti, kiegyenlíti a felületek szívóhatását. A mélyalapozó egalizálja, kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, ezért a rákerülő festék egyenletesen fog megszáradni, így tehát nem lesz foltos. A mélyalapozó telíti a vakolatot, így kevesebb festék fogy, és mivel a mélyalapozó jóval olcsóbb, mint a festék, ezért pénzt spórol nekünk. Inntaler mélyalapozó - A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerősíti és szilárdítja, a fedőréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása.


Kiváló Mapei termékek széles választékban, raktáron vagy másnapi szállítással.

Lassan éve a piacon! A gyors Mapei futárszolgálat. Kövessen figyelemmel akcióinkat! Mélyalapozó alkalmazás: Falfelületek diszperziós festékkel, diszperziós finomvakolattal vagy kenhető tapétával történő bevonása előtti mélyalapozására, valamint porladó felületek tapétázás vagy burkolat ragasztás, illetve aljzatkiegyenlítés előtti egerősítésére és nedvszívó képességének kiegyenlítésére alkalmas.


A terméket az alapfelület szívóképességétől függően hígítsuk, hogy a mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A VALMOR Univerzális Mélyalapozó 1:terméket kül- és beltéri általános felhasználás során a „frissen” glettelt felületre 1:arányban hígítva. KEMIKÁL Építőanyagipari Zrt. Hogyan kezdjük bele a régi festékréteg eltávolításába.


Glettelés előtt szükséges műveletek bemutatása. Mire jó a mélyalapozás? Elősegíti a vakolat szilárdságának megnövekedését, valamint csökkenti, kiegyenlíti a felületek szívóhatását. IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozó. Murexin LFMélyalapozó. Felhasználásra kész, vizes diszperziós alapozó, nedvszívó aljzatok, kent szigetelések, kiegyenlítés, ragasztás, stb. A terméktípus egyedi azonosító kódja: LF Mélyalapozó 2. Sorozatszám a termék csomagolásán 3. Az építési terméknek a gyártó által meghatározott.


Baumit TiefenGrund mélyalapozó Páraáteresztő alapozó ásványi alapfelületek szilárdítására, szerves kötőanyagú vékonyvakolatok és festékek felhordása előtt.

Szilikát befejező rétegek előtt nem alkalmazható. Gipsz kötőanyagú vakolatokra is alkalmazható. Vliesin Fixativ Mélyalapozó Homlokzati vakolatok, beton, továbbá azbesztcement , gipsz, műkő elemek festés előtti, pórustelítô, felületi szilárdságot javító, egyenletes szívóképességet biztosító alapozásához alkalmazható vizes diszperzió. Használata Vliesin-nel történő festés előtt különösen ajánlott. Beltéren max 6-szoros, kültéren max 4-szeresre vízzel.


Elhagyható a mélyalapozó glettelés előtt? Feltétlen kell mélyalapozóval kezelni a falat ha nagy felületet glettel az ember? Biztos hasznos, de egyrészt a természetesség híve vagyok és nem tetszik a gondolat hogy műanyagot kenek a falra, a fal szellőzését is gátolja azt olvastam, meg szerintem ez is egy modern kori okosság amit el lehet hagyni.


Festett falra kell mélyalapozó ? Vettünk egy pár éve felújított házat, és magunk szeretnénk átfesteni a falakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések