Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 27., kedd

Usa dugalj

Aktuális Usa konnektor ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! MTF EU- USA hálózati adapter dugalj dugvi.


A feszültséget nem alakítja át, így csak olyan fogyasztókhoz használható, amelyek működnek 110V-tal is. A mostani konnektor végződésem USA méret, de szeretném itthon használni.

Mivel ez nálunk nem megszokott, így első ránézésre furcsa, hogy bedugtunk valamit a konnektorba, és mégsem működik. Ha van ilyen kapcsoló közvetlenül a dugalj mellett, akkor azt - miután csatlakoztattuk az átalakítóval az eszközünket - be kell kapcsolnunk. Hab a tortán, hogy gyakran a bekapcsolt állapot lefelé, a. USA , UK - Magyarországon használható csatlakozóvá.


Az ár egy darabra vonatkozik. Csak a hálózati csatlakozót alakítja át. Feszültség átalakítására nem alkalmas. USA -ban vagyok kihoztam laptopot fényképezőt, mobilt mindent.

Nézd meg a sajátodon, hogy mi van ráírva, milyen áram és feszültség mellett használható. Amúgy itt is lehet kint venni olyan kis dugaszt 3. Országlista (hálózati feszültség, frekvencia, csatlakozó-típusok) Az alábbi lista alapesetben független államokat sorol fel. Az anyaországétól eltérő jellemzőkkel rendelkező területek (pl. Hongkong) külön sorba kiemelten szerepelnek.


View all of your quotations in Demag Shop in one location. Apply here to register! Technical Part Support $150. Usa dugalj -eu dugalj átalakító - PROHARDVER! Köszi a segítséget!


Már beszereztem egy olyan sima átalakító dugaljt egy elektronikai boltból. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. USA to EU dugalj E1talak EDt FUK EU USA bontatlan - Adapterek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy.


USA -EU dugvilla átalakító Személyesen megvehete vagy előre utalás esetén ajánlottan elküldjük. Távírányítós dugalj TH113. Távirányítható hálózati aljzat készlet TH 113.


Hozzáadás a kedvencekhez.

Knapp, amelyben a harmadik – általában a másik kettőnél hosszabb középső csap – a megérinthető fémrészek földelő vezetékének csatlakoztatását tette lehetővé. Mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők, okos eszközök és LED fénytechnikai webáruház Gyors és megbízható csomagfeladás, ügyfélkezelés! Vásárlás: Hálózati átalakító árak, eladó Hálózati átalakítók.


Akciós Hálózati átalakító ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések