Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 30., péntek

I gerenda eladó

Többféle olcsó, használt I gerenda eladó. Mennyi az I gerenda ára használtan? Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Használt I vas gerenda eladó. Zaslaw D-737-– használt.


Vasgyüjtők kiméljenek!

Egyéb Hernád KB 10méter széles fólia váz eladó már szét bontott állapot. Otthon, kert - Tűzifa 8ron. Kötegben történő I-gerenda vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! IPE gerenda (euroszelvény), és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Az IPE általában a szerkezetek lefedéséhez használatos gerenda szerepkörben használatos – tetők, hídpályák stb. Acél i gerendák a költség eladó acél szakasz gerenda magas-erő, vágyódik- span szerkezeti gerendákat, lakó és kereskedelmi alkalmazások használnak. Fűrészelt gerenda 4fm x10x10.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Bontott I gerenda , zárt szelvény, colos cső Horganyozva Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. A feltüntetett gerenda árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Beton gerenda ár, akció! A fűrészárú kezelése: Rovar és gombakárosítók ellen történik. Remmers Adolit BQ faanyagvédőszerrel áztatásos módszerrel.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Eladó házat keresel Egerben? Regisztráljon és használja bátran az aprohirdetes. Gerenda apróhirdetés ingyen.


E- gerenda födémhez. A vasbeton gerenda beépítésével épült födémek teljes teherbírásukat a gerendák és a béléstestek között lévő hézagok kibetonozása után érik el. Az építkezéskor ezt vegye figyelembe. Az aukció a feltett képek közepén látható gerendára vonatkozik egyedül.


Minimális rozsda van rajta,de nem sok,mert beépítés előtt le volt festve sárga színű korroziógátló festékkel. Az egyik végén,a végétől visszafelé mérve 117cm-t,van benne egy oldalirányú görbület,valamint a hajlás külső szélén. Az MBW (USA) által fejlesztett WS500H betonlehúzó vibrációs magnéziumos gerenda , sokkal kopásállóbb a hagyományos aluminium gerendákhoz.

Eredetileg harckocsihoz gyártott felszerelés. De bármilyen nehéz gépjárműhöz javasolt. A bakot lehet külön külön is használni abban az esetben ki lehet cserélni a bak tartóját.


Ft Hívjanak bátran! Deszka, tetöléc, gerenda , palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.


Gyalult áru vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések