Vitali, 8:20 AM

2016. szeptember 7., szerda

Autótakaró

Járműtakaró többféle kivitelben, minden járműtípusra. Egyedi autótakaró és autóponyva, autopyjama, továbbá motortakaró és motorponyva magas minőségben. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Kiváló minőségű autótakaró ponyva - XL-es méretben A jégeső kivételével az összes időjárási viszontagságtól megvédi az autót. A ponyva belseje puha pamut. Teljesen időjárás álló.

Méret: XL, nagyobb autókhoz. BELTÉRI AUTÓTAKARÓ (Autopyjama) Oldtimer? Ezek a járművek különleges értéket képviselnek, éppen ezért megóvásuk során is kitüntetett figyelmet érdemelnek. Ha csak azért takarná le autóját, hogy elrejtse, mindegy milyen terméket választ.


Autótakaró félponyva XL. Ha azonban hozzá illő esztétikus megoldást keres, mi. Az OBI Premium teljes autóponyva kb. Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül.


Amikor az ember az autótakaró ponyvára gondol, úgy véli, hogy használata időigényes, nehézkes dolog, ezért készítettünk egy videót, hogy eloszlassuk a félelmeket.

Takaróponyvák, műhelyre, garázsra, csarnokra, hajóra, medencére, személygépkocsira, utánfutóra. Térelválasztók és függönyök. Tedd kényelmesebbé, még jobbá az autód velünk. Ha nem tudja az autó pontos szélességét és hosszúságát, ide kattintva kiskeresheti.


Fóliázott járművekhez nem javasolt (pl. TAXI)! A gépjármű leállítását követően érdemes megvárni, a motorháztető, illetve a kipufogó környékének teljes lehűlését.


PEVA is a non-chlorinated vinyl that is often used a direct substitute for PVC. PEVA is in many common household items, and it is for this reason that you should educate yourself on how safe it is, and what products in your home may be made from PEVA. Ponyvakészítés, ponyva gyártás, ponyvázás egyedi igények alapján, ponyva javítás a Ponyva-Áruházban! Ponyva termékeinket valamennyi méretben és formában, a megrendelő által kiválasztott alapanyagból, kiváló minőségben készítjük.


Nyáron a nap ellen, télen a hó és lefagyás ellen az utastér védelme miatt. Automatikus autótakaró - ponyva AUTOMATIC CAR COVER. Időjárásálló, poliészter anyag.


Kapható méretek továbbá: S, M, XL. Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak. Könnyen rögzíthető, gumirozott sarkak. Dunlop autótakaró ponyva(SZÜRKE)-.


Megóvja a gépjárműved az időjárás viszontagságaitól. Tartozék a zipzáras tároló zsák is, így tárolását könnyedén megoldhato.

Az elmúlt években egyre többen parkolják az utcán autójukat garázs helyett. Az időjárás nagyon kiszámíthatatlanná vált, már az időjárás-előrejelzések sem biztosak. Védje meg autóját a fenyőgyantától, madár ürüléktől, az időjárás negatív hatásaitól védőponyvával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések