Vitali, 8:20 AM

2016. június 10., péntek

Vizes fapác

COLUMBUS VIZES FAPÁC. Kiválóan alkalmas kezeletlen fa színezésére. Ez a termék színben kerül forgalomban, ezen felül egymással keverhetőek, amivel nagyon sokféle színárnyalat elérhető. A vizes fapác többnyire belső térben felhasznált anyagok színezésére alkalmas, de lakkal kezelve kültéren is bátran felhasználható.


Hátrányuk, hogy a felület színe nagyban függ a rétegvastagságtól, ezzel együtt viszont a fa rajzolatát többé-kevésbé eltakarják. Homogén, pozitív pácképet hoznak létre.

A fa hibáit elfedik, és a színezékeknél jobb fényállósággal rendelkeznek. A Perla fapác por alakú pác beltéri felhasználásra. A g-os tasak tartalmát fél liter kb.


C-os vízbe kell szórni, a teljes oldódásig kevergetni. Fapác vizes készítéséhez, árnyalat, hígabb, sötétebbhez, oldatot. Hasonlítsa össze az árakat!


A bibor,türkíz és a cédrus ára: kérjen aktuális árközlést. A pácoknak is van több fajtája.

Columbus vizes fapác tölgy színben. Beltérre a vizes -, kültérre pedig a szeszes fapácot ajánljuk. Az alkoholos verzió tasakos változatban kapható. Nem ápolja, nem védi, nem csinál a színezésen kívül semmit. Vizes , oldószeres és alkoholos.


Ez a lazur az 1-ben termék, favédőszereket is tartalmaz, így a legtöbb esetben elhagyható az alapozó! A fapác termékkel kíválóan színezhetünk faanyagot. Fedőlazúr, kopásálló lazúr termékek: igazi specialitások. Fapác por vizes 7-gr kőrisfa szín Forest Poralapú vízben oldódó fapác 7-gr kőrisszín A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges.


A PERLA vizes poralakú fapác g-os kiszerelése m? Vékonylazúr, fapác - vizes menüpontban kínálunk egy vadonatúj lazurt, amely vízbázisú. A vizes pácokat is nagy mennyiségben használjuk az iparban a fent említett okok miatt is, azért is, mert áruk kedvezőbb és környezetbarát anyagok. A víz hatására a farostok kidagadnak ill.


A munka felület gondosabb és finomabb előcsiszolást igényel. Import alapanyagú pác beltéri felhasználásra. Ezeket az anyagokat azonban csak közvetlenül felhasználás előtt szabad a pácoldathoz keverni.


Használati útmutató: A tasak tartalmát szórjuk fél liter kb. Egyes esetekben a színhatás fokozására kálium-bikromátot is adagolhatunk a páchoz.

A kálium-bikromátból előzőleg -os vizes oldatot kell készíteni, és ilyen oldott állapotban lehet a pácoldathoz önteni. Fa-pác hatású, fabevonó lazúr, viasz tartalommal. Kültéri, elsősorban nem mérettartó fafelületek, kerítések, faházak, verébdeszkák, pergolák. Milesi Hydrocrom vizes bázisú viaszos vékonylazúr XGT és Milesi Hydrocrom vastaglazúr XHT kedvező áron, kiszerelésben. Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek.


Nagyobb kiszerelés olcsóbb ár! Rendelhet telefonon, vagy webshopon! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések