Vitali, 8:20 AM

2016. június 9., csütörtök

Redőny lábbevezető

Régi belső tokos redőny lábai a keskeny típusú műanyag vagy alumínium lábra kicserélés után ez az alkatrész kerül a redőnyláb végébe, ami megvezeti a léceket. A kézi mozgatású redőnyöknek két típusa létezik, gurtnis vagy zsinóros redőny. Több fajtája létezik, a lyuk fúrása után kell eldönteni, hogy milyen típusú gurtni bevezetőt használjunk. Régi típusú redőny lefutóinak felújításához szükséges lábbevezető.


Hagyományos műanyag redőnyhöz készült, a lefutó felső végében helyezkedik el. Kettő szín közül választhat: fehér és barna. A szabott árak az alábbi szállítási paraméterek esetén érvényesek: A futár autójába max.


Ezért kérjük, amennyiben ennél hosszabb (szálanyag) terméket rendel a megrendelés megjegyzés rovatában tüntesse fel, hogy milyen méretre vágjuk fel Önnek a szállításhoz. Megvezeti a redőnylécet, így elősegíti a lécek akadálymentes futását a lefutóban. Kétféle szín közül választhat: fehér és barna. Mérete: 5cmx6cm.


Nagyfokú terhelések érik a kombi lábbevezetőt a redőny működtetése közben, ezek lehetnek ütésszerű és hosszabb ideig tartó hajlító erőhatások, valamint a redőny lamellái nagymértékű súrlódást is előidéznek a lábbevezető felületén. Ennél a típusnál az ütköző rejtve marad a szem elő, nem töri meg a redőny lamelláinak látványát. A rejtett ütköző toll része a redőny lamelláinak zárólécébe építhető be, T-alakú fej része a lefutóba kerül. Mivel a redőny tárcsája és a redőny végdugója is folyamatosan terhelés alatt van, idővel elgyengülhet az anyaga és eltörhet. Ez a probléma külső és belső tokos redőnynél is előfodulhat.


Ne hagyja, hogy rábeszéljék a cserére, az esetek nagy részében javítható a redőnye! Az új redőny árának töredékéből! Leggyakoribb hibák: Gurtni, zsinór (felhúzó) csere. Elakadt, megszorult a redőny. Redőnyléc leszakadt.


PÜLETVASALAT REDŐNYVASALAT LÁBBEVEZETŐ AKCIÓ nagy választékban. Makita partner és Festool forgalmazó Stanley kéziszerszámok Dremel multimasterek Makita akciók. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Tokvégbe rögzíthető. A külső részben a redőny , a belső részben a szúnyogháló fut. Műanyag, fehér színben. A redőnyléceket vezeti akadásmentesen a lefutóba. Az ár párra vonatkozik.


Az anyaga lehet: alumínium, műanyag, fa. Rejtett vakolható tokos redőnyt és alumínium redőnyt szúnyoghálóval kombinálva és motoros kivitelben is szerelünk. Külső tokkal a redőny utólag is szerelhető. Leszakadt redőny : ha felül van szétnyílva az alumínium redőny , akkor a feltolásgátló törött el, egyéb esetben a redőnygurtni van elszakadva.


A beépített feltolásgátló miatt ebben az esetben is. Télen megőrzi az épület melegét, nyáron nem engedi át a nap sugarait az épületbe, védi a bent lévő bútorzatot növényzetet. RM Plusz redőny alaktrészek. R-M Plusz - tok oldala Standard színek Fehér Aranytölgy Fóliás Dió Fóliás Mahagóni Fóliás.


RM Logistic redőnyök. R-M Plusz tokvég - a garnitúra tartalmaz párt Standard színek : fehér, fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések