Vitali, 8:20 AM

2016. június 29., szerda

Bontott faanyag

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bontott faanyag. Töltsd le alkalmazásunkat. Van Önnél használt bontott faanyag , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a bontott faanyag.

Bontott hullámpala db. Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez. Apróhirdetési weboldal. Ingyenes hirdetés feladás. Keressen a felkínált hirdetési kategóriák között, avagy adjon fel apróhirdetést a weblap eladó faanyag , tüzifa kategóriájában!


Eladó új, használt és bontott faanyagok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Faanyag , tüzifa apróhirdetés. Települések használt faanyag kínálata.

Budakeszi (1) Nyíregyháza (1) Budaörs (1) Érd (1) Nagyecsed (1) Székesfehérvár (1) Debrecen (1) Zalaegerszeg (1) Veresegyház (1) Békés (1) Ezek is vannak használtan. Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása. Antik fa megmunkálása, kezelése.


Faágak vágása, kisebb fák kivágása vagy a barkácsolás során az építészeti faanyag fûrészelése - ennek a könnyû és jól kezelhetõ, kompakt fûrésznek nem akadály. Tökéletes mindenes a házban és a kertb. Régi bontott gerendák szögtelenítve portalanítva eladók.


Felújított bontott faanyag. Jó minőségű faanyag. Különböző méretű és korú bontott épületfa eladó ! Samott tégla db. Címeres tégla db.


Eladó bontott Ráckeve Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű bontott téglát adjunk el. A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük.


Műanyag bejárati ajtó db.

Harmonika ajtó db. Kemence ajtó db. Simson alkatrész 3db. TZ4K alkatrész db. Stihl alkatrész 2db. Rokkant kocsi db. Szerszámos kocsi 3db. Zetor alkatrész db.


Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések