Vitali, 8:20 AM

2016. június 6., hétfő

Knauf 039

We are present in more than countries and have manufacturing sites in countries. Technologija nenaudojant formaldehidų, dažiklių. Potřebuji zateplit půdu která je provětrávaná (mezera mezi střechou a obvodovou zdí) a nebude pochozí, izolaci chci pouze položit na betonovou podlahu, nemusím tedy dávat. Izolační materiál Classic 0je vyrobený z minerálních skelných vláken. Jde o multifunkční materiál.


Využití jeho tepelně izolačních a zvukopohltivých vlastností může být v konstrukcích lehkých obvodových plášťů, primárně pak v konstrukcích na bázi dřeva a kovu, ale také v místech jako výplň trámových stropů.

Ypač tinkama į konstrukcijas, kai atstumai tarp gegnių ar statramsčių yra skirtingi. Iespējamais pielietojums – starpsienas, ārsienas, iekšējās sienas, grīdas un iekārtie griesti. Knauf NatuRoll Pro 0mineralinė vata:.


Zaměřujeme se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti pro bytové a nebytové stavby a průmyslové zákazníky. Rekomenduojama naudoti šlaitiniuose stoguose, perdangose, karkasinėse konstrukcijose. Produkts standartā ir iepakots plēvē. CEO Karl Wenig looked back positively on the past financial year and honoured graduates from training and further education as well as employees. Ku každému zakúpenému balíku dostanete zadarmo.


Zároveň získate kvalitnú fóliu LDS 1so zľavou.

Cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který počítač s webovou stránkou prostřednictvím prohlížeče odesílá do vašeho počítače nebo mobilního telefonu (dále označovaných jako „zařízení“) a ukládá na pevném disku vašeho zařízení. Pokud chcete nakoupit za nižší ceny a ještě se zbavit starostí s přepravou, objednejte si desky v našem e-shopu Baushop. A NatuRoll Pro rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, többfunkciós termék.


Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épületek. Chrání proti ohni, je vodoodpudivá a paropropustná. Oproti vatě Classic 0má pevnější hrany, lepší pružnost a tuhost.


Classic 0sukurtas daugiausia palėpių šilumos ir garso izoliacijai (paklojamas horizontaliai ant palėpės grindų), tačiau jį galima panaudoti ir palėpių stoguose. Ceny a termín dodání sdělíme na dotaz. Materiál je víceúčelově aplikovatelný. Lze jej použít do konstrukcí šikmých střech jako tepelně izolační výplň krokví střešního pláště, dále jako tepelně izolační výplň vnějších roštových konstrukcí, ale také jako výplň roštových konstrukcí vnitřních. Prodajna mesta: Beogra Zemun, Novi Sa Čačak, Kragujevac, Niš.


V případě aplikace do konstrukce se v. Olyan cég, márka és család vagyunk, amely gondoskodik ügyfelei igényeiről és azokat helyezi előtérbe. Tap or hover to zoom. Fa- és fémszerkezetű vázas épületek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk.


A belső tér felé a szigetelésre hőtükrös párafékező fóliát kell helyezni, amely megakadályozza, hogy pára hatoljon be a. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. K Izolace ze skelné vlny určená na zateplení stropu a podhledu.

KNAUF NatuRoll Pro 0tl. Ceny platí do vyprodání skladových zásob.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések