Vitali, 8:20 AM

2016. június 22., szerda

Fa gerenda 10x10

A fából gyalult termékek csomók gyakoriságában és nagyságában eltérhetnek egymástól. Száradás közben a fa vetemedhet, repedhet. Ezek a tulajdonságok adják meg a fa egyediségét, utánozhatatlanságát! A felhasználók még nem véleményezték a terméket.


Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Deszka, tetöléc, gerenda , palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. A gerenda , szarufa és palló anyagaink kiválóan használhatók minden épülethez, legyen az hagyományos téglaépület tető és födém szerkezete. Faléc és gerenda , mint alapanyag.


A fa az egyik legjobb alapanyagnak tekinthető, ha bútorokról, a ház alapjairól, használati eszközökről, padlózatról vagy éppen gyermekjátékról van szó. Sokat segít a fa gerenda minőségének megtartásában ha legalább 20mm vastag a hézagléc és a hézagléceket legalább méterenként érdemes tenni. Ez azért fontos, mert ha erősesk, vasatagok a hézaglécek, és sűrűn vannak rakva, akkor jobban tartja a gerendát, és száradáskor nem tud vagy csak kevésbé tud a fa gerenda vetemedni.

A fa gerendák nagy méretválasztékban készülnek, akár impregnált kivitelben is. A főoldalon lévő faanyag kalkulátor megkönnyíti a különböző faanyagok összegzését. Praktiker webshopjában. Különböző anyagú – kemény és puhafa – dekorlécek és takarólécek közül Ön is megtalálja a megfelelőt. NS- FA Kft - Gondok nélkül.


Az AlFatelep fűrészáru választékában kedvező áron talál gerendát, tetőlécet, pallót, deszkát, stafnit, vagy gyalult fűrészárut belsőépítészeti célra is. Vegye át fatelepünkön, vagy kérjen házhozszállítást! Oldalaink feltöltés alatt állnak, kérjük szíves türelmét!


Választható szolgáltatás. Impregnált lucfenyő gerenda , Bochemit QB (Rovar,Gomba,Penész) faanyagvédelemmel ellátva, Zöld színnel! OSB 8mm OSB 10mm OSB 12mm OSB 15mm OSB 18mm OSB 22mm OSB Bochemit QB Bramac léc Budapesti fatelep deszka deszka Budapest deszka XVI. Gerenda gerenda méretek gerenda XVI. Gyalult lucfenyő gerenda ! Szarufa- gerenda készítés egyedi méretekben is!


Skip navigation Sign in. A faáru rögzítéséhez, beépítéséhez szükséges oszloptartókat és vasalatokat kínálunk kedvező áron széles választékban.

Az oszloptartók és vasalatok mindegyike galvanizált, rozsdamentes anyagok. Előtetők, szaletlik, fa építmények készítéséhez szükséges rögzítő kellékek. Fenyő-fűrészáru, Tetőfutár.


Könnyű beépítés, stabil szerkezetek. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei.


Zso- Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink! ZSO- FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük.


A Norland fatelep kizárólag jó minőségű fát kínál, hiszen érdeke, hogy ügyfelei megelégedjenek a választott és megvásárolt fa minőségével. A skandináv országokban nagy hagyománya van a fakitermelésnek, az időjárásnak és az óriási erdőknek köszönhetően az ott kitermelt faanyag kiváló minőségű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések