Vitali, 8:20 AM

2016. június 23., csütörtök

Dübel betonba

A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés.


Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák. A ragasztott dübel viszont nem. A kötés olyan erős mint maga az alapanyag, de annál nagyobb nem. Az egyik ragasztóanyag egy kétkomponensű műgyanta, melynek alkotóelemei elkülönítve, egy dupla falú üvegpatron két rekeszében találhatók. Ezt a patront tesszük a rögzítő furatba.


A rögzítő elemet ráütjük, és. A szabadalmazott kettős terpesztőhüvellyel készülő új konstrukcióval lényegesen jobb kihúzóerők, illetve nagyobb teljesítmények érhetők el, miközben a szél- és tengelytávolságok kicsik lehetnek.

Műanyag szigetelő tüske műanyag beütő szeggel, PTH. BD fém (sárgára horganyzott) beütő dübel betonba. A fémdübelek beton rögzítési alapokban a közepestől a rendkívül nagy. Előnyök Az FH II-I működési elve lehetővé teszi az alakváltozás kontrollált feszítést egy imbuszkulcs által, így biztosítva a kényelmes alkalmazást.


A helyes szerelés vizuális. Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában.


Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Elsősorban tömör téglába ajánlott, de betonba is alkalmazható, kis súlyú. A 6xmm-es műanyag beütő tiplit keresse a Lambda webáruházban! A dübel hosszát úgy kell meghatározni,. Gipszkarton beütő dübel : A gipszkarton beütő dübelek a gipszkarton profilok.


Az épületgépészet teljes területére repedésmentes betonhoz. Az acéldübelek mechanikus megoldást nyújtanak nehéz terhek betonba történő rögzítéséhez.

Rögzítéshez repedésmentes vagy repedéses betonba , beltéren vagy kültéren, erős korróziónak kitett helyeken, ill. Sztirolmentes, poliészter gyantából készült vegyi dűbel, betonba , tömör és üreges anyagba történő rögzítéshez, olyan esetekben is, amikor a feszítéses rögzítés nem megengedett. Kiváltja a hagyományos dübeleket és a mechanikai megoldásokat (tipli). Szigetelésrögzítő dűbel műanyag szeggel.


Elsősorban polisztirol homlokzati rendszerekhez, téglába és betonba egyaránt használható termék. A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel. A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl.


Nem szélsőséges hőmérsékleten könnyen alkalmazható betonba , idomtéglába, tömör falazatba, üreges téglába, természetes kőbe és könnyűbetonba való rögzítésekhez. Ragasztópatronos rögzítőelemek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések