Vitali, 8:20 AM

2016. június 3., péntek

Kvarc konyhai munkalap

Prémium minőségű kvarc kompozit és porcelán konyhapultok és munkapultok gyártása. A pultokat cégünk egyedülálló módon felméri, saját műhelyében feldolgozza, és szakszerűen beépíti. Ezen alapanyag mellett a harmonikus színek és mindenekelőtt a higiéniai, karcállósági és tisztítási előnyök szólnak.


Ezek az anyagok nem csak életet visznek a térbe, de saját előnyeikkel tovább növelik az otthona értékét. A konyhai munkalap anyagának kiválasztásánál a kvarccal vagy a gránittal biztosra megy. A kvarc munkalapokat könnyebb karbantartani, mint a gránit lapokat.

A stílus és kinézet terén viszont sem a kvarc , sem a gránit nem. Kombinálhatod a különféle munkalapokat, anyagokat, konyhai mosogatókat, méreteket, stílusokat és még sok minden mást. IKEA) konyhai munkalapját! Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. A konyhapult vagy munkalap méretre vágása után rámarjuk az élprofilt, majd ezt követően kivágjuk a tűzhely és a mosogatótálca helyét.


Végül a gránit és kvarcit konyhapultokat olaj és zsír beszívódás elleni védelemmel látjuk el. Válassz konyhai munkalapjaink kínálatából, és szabd méretre a konyhádnak megfelelően. Nálunk laminált és tömörfa méretre szabható konyhai munkalapokat is egyaránt találsz.


Bármelyik konyhai munkalapot is választo mindegyikre év garanciát adunk.

Gránit- és technistone pultok - Minőség elérhető áron - Akcióink keretében minden kedves érdeklődőnket személyre szabott kedvezményekkel várjuk. Minden konyhai -, fürdőszobai- és egyéb helyeken elhelyezendő gránit pultunkat természetesen az egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk ki. Akciónk keretében minden kedves érdeklődőnket személyre szabott kedvezményekkel várjuk.


Kérjük tekintse meg referencia pultjainkat! Kvarcit A gránitnál is keményebb, különleges csillogású, időtálló burkolat. A kvarcit egy nagyon ellenálló, kopásálló, saválló, fagyálló finom szemcséjű metamorf kőzet. Az építőiparban “kvarcit” vagy “ kvarc ” néven elterjedt termék egyik.


Most azonban méltó ellenfélre talált a kvarc , egész pontosan a kvarc kompozit munkalapok személyében, melyek külföldön már vitathatatlanul trendibbnek számítanak. Megrendelőink egyedi igényeit figyelembe véve vállaljuk testreszabott konyhai munkalapok, konyhák, lakásbútorok, hálószoba bútorok készítést is. Sok év tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek az anyagválasztásban, tekintetbe véve az Ön otthonának stílusát és berendezését. Az elmúlt évek sztárja vitathatatlanul a gránit volt a konyhai munkalapok közül, hiszen időtállóbb és ellenállóbb akár az olcsó laminált, akár a drága és trendi, de igencsak kényes márvány munkalapoknál. A figyelemre méltó tulajdonságainak köszönhetően a Silestone munkalapokhoz tökéletes és ideális megoldás a konyhája, valamint fürdőszobája egyedi térré átalakításához.


Talán legegyszerűbben azért, mert egyszerűen fantasztikusan néz ki. Konyhai munkalapok. Még a legegyszerűbb konyhabútor is kivételes megjelenést kap az akrillapokból készült munkalap beépítése után.


A pultlapunk - legyen az akár a konyhában, fürdőszobában, vagy bármely megálmodott térben - egy teljesen egybefüggő. StoneItaliana kvarc kompozit. SantaMargherita kvarc kompozit.


Az árak ÁFA nélkül értendők.

Stardust Kollekció. Válassza ki az Ön számára megfelelő munkalapot a Praktiker kínálatából! Tölgy, nyír, beton vagy akár márvány alapanyagok között is válogathat. Hogyan készül a Silestone munkalap ? A kvarc a természetben előforduló legkeményebb anyagok egyike.


A kvarckő munkalap -ban tiszta kvarckristályokból készül. A maradék festékpigmentek és értékes polimergyanták teszik ki. Munkalapok raktáron. Szabott méterárak Read more.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések