Vitali, 8:20 AM

2016. június 2., csütörtök

Mikrokord anyag

Ez a bordázott bársony felületű pamut szövet nélkülözhetetlen az őszi-téli időszakban,női,gyermek,férfi öltözetkhez egyaránt javasoljuk. Van eltérő (irregular) és szabályos (regular) bordaszélességű is. Kiválóan strapabíró és meleg, sokrétűen felhasználható anyag.


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. Mikrokord a Kordok kategóriában - most 1. Ft-os áron elérhető.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Textil leírásunk folyamatosan bővül. Ha esetleg valamilyen anyag típust hiányol, akkor kérem küldjön egy leírást, jellemzést az adott anyagról annak érdekében, hogy ez a táblázat azok számára is segítséget nyújtson, akik még nem ismereik teljesen az adott textil típusokat. Ez olyan szempontból érdekes anyag , hogy bükk és fenyőfafélékből készül, tehát eszerint természetes anyag.


A fákat nagyon vékony szeletekké vágják, a gyantát főzéssel eltávolítják belőlük, tisztítják, fehérítik. Közkedvelt anyag , a nyomott minták miatt óriási választék áll a varrni vágyok rendelkezésére. A flitteres jersey egy különböző méretű, sűrűségű és formájú, felvarrt vagy ragasztott flitterekkel díszített anyag , változatossá teszik az élénk textilek kínálatát.


Alkalmi öltözetekhez és jelmezekhez, táncruhákhoz.

Hogyan lehet készíteni divatos karkötőket, kiegészítőket? Minden hasznos információt, cikket, fotót, videót megtalálsz nálunk a témában! Azonnal használható tippek, trükkök a paracord fonáshoz, készítéshez.


Csináld magad ötletek az alapoktól a kész termékig! Ezt hurkosan szövik az anyagba, majd elvágják, fésülik, nyírják. Az elvágott anyag széle rendkívül hajlamos a kirojtosodásra, és emellett még a harmadik szál elvágott szöszmöszei előszeretettel szóródnak, tapadnak, szálldogálnak mindenfelé.


Jó ha a kezed ügyében van a porszívó. Az anyag széleit mindig alaposan. A Natali Méteráru Webáruház oldalán különböző textilekből válogathat, amelyeket a mindenkori divat szerint válogatunk össze.


Akár lakberendezési ötleteit valósítja meg, különleges textilajándékot készít, vagy pedig álmai ruháját akarja megvarrni – nálunk a Natali Méteráruban megtalálhatja, amire szüksége van, hogy megvalósítsa elképzeléseit. A mikrokord egészen keskeny bordázatú, a széles bordázatúból van szabályos és eltérő bordaszélességű anyag. Gyakori a nyomott mintás változata, kedvelt a rugalmas, spandex tartalmú fajta.


Strapabíró, sokrétűen felhasználható alapanyag, nadrágok, kabátok, ruhák készülnek belőle. A mikro kord anyag egy igen meleg, kényelmes viselet. A színe miatt itt is a vadász, horgász, mezőőr, katonai felhasználás jöhet szóba.


Bár aki ezt a színt szereti viheti hétköznapi viseletre is. Kiváló, strapabíró, sokrétűen felhasználható alapanyag. A mai trendben reneszánszát éli.

Egyre több ruhaneműt készítenek belőle a nagyobb divatházak és a fast fashion üzletek is. Micro kordbársony anyag. Két rátett zseb az elején. Cipzáros és gombos rögzítés. Carey-hatású gombok.


Oldal hosszúság 41. Ezek a méretek a S-as méretnek felelnek meg. Anyag : mikrokord bársonyImádom a kordbársony nadrágokat, akár divat, akár nem.


Ez a szürke bársony nadrág mintája szerint készült. Az e-mail címed megadásával elfogado hogy ügyfélprofilodhoz illeszkedő, személyre szabott értesítéseket kapj. Emellett, a márkával folytatott interakcióid alapján a weboldalon lévő navigáción keresztül szerzett adataidat úgy fogjuk kezelni, hogy az ízlésednek megfelelő tartalmakat kínáljunk Neked. Mosott mikrokord a Kordok kategóriában - most 2. Nyomott mintás patchwork designer textil, lakástextil és organikus pamut méteráru és minőségi rövidáru webáruház. Továbbá egy online műhely, ahol új szabás varrás leírásokat és ingyenes szabásmintákat találhatsz nap mint nap.


Minőségi lakástextil méteráru️️️️, függöny️, ágytakaró️, mintás pamutvászon️, loneta️, olcsó patchwork️, angin, molinó, zsákvászon️. Igyekszem mindig olyan anyagot választani neki, ami pamut vagy pamut sztreccs, illetve pamut viszkózzal – a viszkóz anyagú dolgokat magamon is imádom. Most viszont ezzel a “microfiber” anyaggal tanácstalan vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések