Vitali, 8:20 AM

2016. június 20., hétfő

Használt b30 tégla elado

Többféle olcsó, használt tégla eladó. Mennyi a tégla ára használtan? Hirdesse meg ingyen! Bontott tégla db. Samott tégla db. Címeres tégla db.

B-twin kerékpár db. Falazóanyag, téglák apróhirdetés ingyen. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is. A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10.


A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is.

A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. Családi ház kereső! A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. Kisméretű bontott tégla eladó.


Kiváló magyar tégla a Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni! Olcsó eladó új és használt btégla raklap. Akciós raklap akár házhozszállítással is! Magyar tégla , magyar építkezőknek. ELADÓ HANGGÁTLÓTÉGLA Porotherm Hanggátló I. Eladó egy olcsó használt B-as bontott egész.


Eladó új, használt és bontott téglák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Részletes és gyorskeresés Építőanyag - anyag apróhirdetés kategóriában. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Tégla apróhirdetés ingyen. A megjelenített Bakonytherm Bfalazóblokk tégla ár darabra vonatkozó bruttó ár.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.

Raklapdíjat és csomagolási díjat nem számolunk fel! A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem. A kiszállításban országszerte szívesen és kedvező áron segítünk. Mi csak egész téglát.


B-as tégla Akciósan eladó! Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések