Vitali, 8:20 AM

2016. június 1., szerda

Cserepeslemez hu

Méretre gyártott cserepeslemezek. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát. A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi.


A cserepeslemez után a második biztonsági védelem a csapadék. Ha eddig nem tudott választani a két legelterjedtebb.

A hagyományos tetőcserepek mindegyike szív magába némi nedvességet az esővízből, vagy olvadékból. Ez komoly fagykárokat idézhet elő, mert a víz a cserép felső rétegeiben megfagyva szétfeszítheti azt, így a cserép felülete sérülhet. Egy fémből készült cserepeslemez esetében ez nem fordulhat elő.


A lemezek igény szerinti hosszúságban készülnek, így a hulladék minimálisra csökken. A tetszőleges méretben gyártott cserepeslemez egy darabban szerelhető a tetőlécekre, amivel sok időt és energiát spórolhatunk meg. Elsősorban lakossági célokra használják, de kiválóan alkalmas szinte bármilyen épület tetőfedésére, így gyakran alkalmazzák például rendezvényközpontok, plázák, irodaépületek vagy éppen gyárak esetében is. Cégünk Zsámbékon a PRO cserepeslemez típust gyártja.


A PRO cserepeslemezek előnye a legkedvezőbb elérhető ár, a rövid gyártási határidő, a széles színválaszték a legkedveltebb színekből, a tartósság és az elmúlt évek gyártási tapasztalata és rutinja ezen a gépsoron. Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason!

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A lakossági felhasználás mellett egyre többször tűnik fel áruházaknál, egészségügyi intézeteknél, irodáknál vagy azbesztpalával fedett régi tetőknél. A feladatok elvégzéséhez különféle segédanyagokra is szükség van (profilált, más néven alakos tömítések, flexibilis tömítések, szegélyek, kötőelemek, stb.), amiket a Lindab cserepeslemez választása esetén szintén beszerezhetünk a. Az IZI moduláris cserepeslemez , mely a jelenlegi trendeket követi megjelenésben.


Teljesen sima felület, visszafogott, modern elegancia. Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. A Lindab Topline több.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Szelemenek A nagy teherbírású könnyűgerendáink jó minőségű horganyzott acélból hidegen hengereléssel készülnek telephelyünkön. Az Element Cserepeslemez saját gyártású termékünk, amely I. Omega cserepeslemez képek.


Erős vonalai és magas profil mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző súlyosságot kölcsönöznek számára (miközben súlya töredéke az említettekének). Nyers, de egyben könnye szoli de egyben kiváló megjelenésű. Könnyű tetőfedő anyag.


A tetőfedő rendszer családi házak, új vagy régebbi tetőszerkezetek, középületek, egyházi építmények, ipari objektumok fedésére egyaránt alkalmas.

Forgalmazott termékeinket magyarországi gyártótól vásároljuk. E mellett szendvicspanelek és vasipari termékek kedvező áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések