Vitali, 8:20 AM

2016. június 17., péntek

Lazurán extra tartós vastaglazúr

Vízlepergető adalékot tartalmaz. Nem tartalmaz a farontó gombák és rovarkártevők elleni adalékokat. Az alkalmazás feltételei: A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós és foltmentes legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trilak-termékekkel kifogástalan munkát végezhet.


Tartós védelemhez legalább két réteg felhordása szükséges.

A lazúr védi a fát az időjárástól. A termék általában az alapos felkeverés után használatra kész, hígítani nem szükséges. Lazurán Aqua Extra Tartós Vastaglazúr vélemények. Míg a vékonylazúr matt, a vastaglazúr fényes, csillogó hatást ad a fának és emellett könnyen tisztán tartható. Az oldószeres vastaglazúr áttetsző változata önmagában nem, csak színnel keverve használható.


SADOLIN EXTRA VASTAGLAZÚR jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint. Legfontosabb tulajdonságok Hígithatóság: Hígítást nem igényel. LAZURÁN EXTRA TARTÓS VASTAGLAZÚR.

Mellékletével - Magyarország: Egyéb azonosítási Nem áll rendelkezésre. Vízbázisú lazúrok és lakkok kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres! Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban.


Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. Sadolin Extra vastaglazúr. Mérettartó faszerkezetek javasolt bevonata (pl. ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát). Aktuális Vastaglazur ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Boróka oldószeres vastaglazúr 75L SÖTÉT TÖLGY - Aktív komponenseinek köszönhetően védelmet nyújt az ultraibolya(UV) sugárzáshatásai ellen, kiemeli a fa természetes szépségét,hosszan tartó védelmet nyút. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. JELLEMZŐK Időjárásálló, tartós , könnyen felvihető lazúr. Kül- és beltéri fafelületek, épületek díszítőelemei, lambéria, kerti bútorok dekoratív bevonására ajánljuk.


A színtelen és a borovi fenyő színek a Trilak színkeverő gépein közel 1különböző színre keverhetőek. Az vízbázisú lazúrok ugyanolyan helytállók a környezet hatásaival szemben, mint oldószeres társaik. Kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásaitól.

Extra UV védő tulajdonságát az UV védő szereknek köszönheti. Supralux xyladecor vastaglazúr - 0. A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás nemesfa jellegű hatás érhető el. Függőleges felületre is vastagon, megfolyásmentesen hordható fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések