Vitali, 8:20 AM

2016. június 8., szerda

Favédő lazúr

Akciós lazúr festékek széles választékát találja honlapunkon, az egyik legjobb áron! Rendeljen tőlünk lazúr festéket, így spórolhat időt is és pénzt is. Visszahívjuk Önt, nem kell foglalkozni semmi plusz feladattal, csak adja le rendelési igényét, a többit megoldjuk Önnek.


Ez a lazur az 1-ben termék, favédőszereket is tartalmaz, így a legtöbb esetben elhagyható az alapozó! A fapác termékkel kíválóan színezhetünk faanyagot. Fedőlazúr, kopásálló lazúr termékek: igazi specialitások.


Az első réteg lazúr felkenését követően ajánlott kicsit megcsiszolni a fát, ezzel fokozva a második réteg tapadóképességét. Boróka vízzel hígítható parkettlakk. Amennyiben a fa már kezelve volt (festve vagy lakkozva), érdemes eltávolítani a már felkent rétegeket, a lazúr ugyanis csiszolt felületeken szívódik be a leghatékonyabban.


Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák.


Nem szükséges a teljes felületet fáig lecsiszolni. Termékleírás: Kiváló tartósságú, módosított akril kötőanyag alapú kültéri favédő lazúr. UV hatásnak jól ellenálló bevonatot képez. Félmatt, víztaszító védőbevonatot képez a kezelt felületen. Védi a fát az időjárási hatások, a nedvesség és a napfény okozta károk ellen.


Favédőszer, alapozó és lazúr egyben ? Kültéri laminált, fűrészelt és. A hatékony vízlepergetés érdekében viaszt tartalmaz. XYLADECOR CLASSIC FAVÉDŐ VÉKONYLAZÚR Időjárásnak kitett faszerkezetek (pl. oromfal, ereszalja, nyílászárók, kerti bútorok, korlátok) védelmére és dekoratív kezelésére. Az OBI favédő lazúr mélyen behatol a fába, ápolja és védi azt az időjárás káros hatásaival szemben, továbbá kihangsúlyozza a fa természetes erezetét. Véd a kék gomba ellen, megakadályozza, hogy a farontó gombák, rovarok megtelepedjenek és elszaporodjanak.


Ezen felül széles spektrumban. Változat (Felülvizsgálat) : 3. Nyomtatás dátuma : 13. Aqualux vizes bázisú favédő vékony lazúr. Sokszor nagyon nehéz kiigazodni, hogy mit milyen anyaggal fessünk, ezért gondoltam, hogy kicsit tegyünk rendbe ezt-azt.


Ha a fát festeni szeretnénk, úgy hogy eltűnjön az erezete, csak az adott szín maradjon, akkor fedő festéket kell keresnünk – mezei nevén festék. A lazúr nem csak védi a fát, de megőrzi és - megfelelő színválasztás esetén - kiemeli annak szépségét. A vékonylazúr jobban láthatóvá teszi a fa erezeteit, sűrűsége kisebb, a fába mélyebben beszívódik. A szakemberek vékonylazúr használatát javasolják a nem mérettartó faanyagok esetében. Színtelen és színes favédő lazúr kültéri és beltéri felhasználásra.


További részletek, adatlapok. Vízbázisú, ecsetelhető, színes vékony lazúr selyemmat fénnyel. Száradás: Normál klímán 4-óra Alkalmazási mód: A felületet előzetesen (gyalult faanyag esetén is) csiszolni kell, majd portalanítsa. Milesi XGT vízhígítású vékony lazúr.


Majd rétegben vigye fel a festéket száradás után. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. A Belinka bevonatok favédő szerek, amelyek a fa dekorációjára is szolgálnak.


A faelemet megelőzésszerűen védik a fakártevők ellen, az időjárás hatásaival és a mechanikai igénybevétellel szemben, dekoratívan színezik a fát, a fertőzött faelemet pedig meg is gyógyíthatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések