Vitali, 8:20 AM

2015. november 20., péntek

Alapozó és zománcfesték egyben

Alkalmazási terület: fa kerítéselemek, kerítések, ajtók, ablakok, továbbá vas és acélfelületek, korlátvasak selyemfényű alapozó - és fedőfestéke egyben. A Trikolor kerítésfesték felfestve magasabb fényű, végleges selymes fényét kb. Barna, vörös, zöld és további színekben kapható. Olcsó Trinát Zománcfesték termékek, Trinát Zománcfesték márkák. Gyorsan száradó fémfesték mely alapozó és fedőfesték egyben.


Akár közvetlenül a rozsdára.

Kül- vagy beltéri vas-, acél-, réz- és alumíniumfelület. Alapozó és fedőzománc egyben. TÍPUSPolivinil-akril alapozó zománc , ami egyszerre rozsdagátló alapozó és fedőzománc (kettő az egyben formula). Zománcfesték árak, akciók, vélemények, alapozó és fedőzománc egyben Zománcfesték vásárlás. ROkorrózióvédelem - Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.


Bevonata az időjárás behatásainak tartósan ellenáll, fényességét, színét megőrzi. OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi aljzatokon, lakkozható műanyagokon, hordképes régi bevonatokon. Gyermekjátékok felületére is alkalmas.

Széles színválasztékban kapható selyemfényű kivitelben. Az akril bázisú alapozó és. C-on nap száradási időt kell biztosítani, és ez alatt az idő alatt nedvesség, eső és párásság sem érheti a bevonatot.


A termék -o C-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell. Tekintse meg ALVIKORR alapozó és zománcfesték egyben termékünket festékboltunkban. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket.


Az Alkyton Fényes Színek zománcfesték és alapozó egyben. Közvetlenül kenhető rozsdára, fémre, fára egyaránt. Különleges tulajdonsága, hogy kivételesen fényes felületet varázsol bármire. A Globe fémvédő festéket alapozás nélkül lehet használni fémre és rozsdás.


Trinát korróziógátló alapozó festék fém felületekre – 1Fehér. Aqua selyemfényű vizes bázisú zománcfesték fedő és korróziógátló alapozó egyben – Fehér. Hammerite selyemfényű fémfesték , alapozó és fedő festék egyben – Fehér.


Makor-tix - alapozó és zománcfesték egyben - kolor. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenál az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak.


Empire hagyományos bútorfesték A 9L.

Félmatt, tixotróp alkid zománcfesték beltéri bútorok festésére. Könnyen használható: nem csöpög el és jó önterülő képességgel rendelkezik, ecse. Chromos Hardlux 3inalapozó és zománcfesték egyben - kolor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések