Vitali, 8:20 AM

2015. november 17., kedd

Monogrammos tégla

Régi téglák(gyűjtemény fölösleges darabjai) köztük kb 2éves koronás,Eszterházy,Uradalmi,betűs, monogrammos eladó vagy másik hasonló bélyeges téglára cserélhető! Nyomat: PAX Jelentése: Pax. Szeretnék egy grillsütőt, bográcsozót építeni.


Valamelyik pedig érezhetően. Megvásárolhatóak a Bp.

Kiskereskedelmi cégünk áfa mentes! Bontott tégla eladó. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben.


Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is. De nálunk a raklapokon max. Nem fordulhat elő, hogy a kiszállított mennyiség nem egyezik meg a megrendelt -és kifizetett! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Van Önnél használt tégla , ami nem kell már?

Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a tégla. Tégla vágó gép db. Ytong tégla 2db. Válaszfal tégla db.


Mindenféle méretû és színû, a legkülönbözõbb monogrammokkal ellátott bontott tégla. Címeres, pecsétes, monogrammos téglagyűjteményem. Gondolom többen is vagyunk, akik kemencéjük díszének beépítenének egy, vagy több címeres, monogramos téglát. Kalapácsos, többféle monogramos , különféle bélyeges és címeres. Az új grillezőbe ezeket a monogrammos téglákat sikerült beépítenem.


FO-s még pár darab van,ha kell valakinek jelezze,van még 2db. IK monogrammos is,de ez nehezebben látható. Beépítésre került az általunk készített, egyedi, monogrammos téglaszelet is. Szeletelt tégla A kialakított téglaburkolat fugázás utáni, átadásra kész állapotban. Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt.


Pécs A tégla a legegyszerűbb, ezzel együtt mégis a legsokoldalúbb építőanyag, amellyel a világ szinte minden zugá-ban találkozhatunk. Fi Monogrammos tégla kapható!

Szállítás a Precíz Trans Kft-vel. Csomagküldés, építőanyag szállítás, költöztetés, akár Ausztriába is. A monogrammos téglákat a Teki Druszánk szerezte, én csak a pocstácsbácsi voltam. Azóta is jár az eszem hová is gyömöszöljem belé Osziba, mert én is kaptam egyet.


A tégla gyüjteményed már majdnem űbereli az üveg gyűjteményed Az agyagot remélem már kibányásztad a kemidhez? Szeged – Kakuszi Norbert építészként kezdett el foglalkozni téglák gyűjtésével,. Egy pecsétes tégla gyűjtemény, amely kb. Szeletelt, vágott tégla gyártás falburkolatnak, padlóburkolatnak, és egyéb dekorációs célú felhasználásokhoz, többféle változatban.


Kiszolgálás nagy raktárkészletről, vagy megrendelés alapján az egyedi igényeket figyelembe véve határidőre. Forduljon hozzánk bizalommal! A régi tárgyak gyűjtése maga is művészet és igen sok ismeret megszerzésére ad alkalmat. Ez a tudás nemcsak magukra a műtárgyakra vonatkozik, hanem kiterjed megszerzésük módjára és karbantartásukra is.


Régi manufakturális monogrammos tégla , Anyaga föllelt állapotú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések