Vitali, 8:20 AM

2015. november 12., csütörtök

Farostlemez méretek

Felhasználási terület: hátfal, íves zsaluzás, bútorgyártás, ajtóborítás, csomagolás Termék előnyei: hajlítható, nagy lapméret, kedvező ár, nagyobb. Járatos vastagságuk 3-4-mm. A hátfallemezek a natúr felület mellett festett, laminált felülettel és különböző színekben is elérhetőek.


Alkalmazásuk beltérben ajánlott. Mozgó számítógépasztal kihúzható billentyűzet- és egértartóval.

Fém szerkezet, farostlemez polcok. Fékezett elülső görgők. OSB lap készletről a Praktiker webshopjából. Elérhető különböző vastagságban és méretben.


Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként! Olcsó OSB árak, folyamatos OSB lemez akció, telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát.


A rétegelt lemez, másnéven furnérlemez, furnérlap – jelentősen olcsóbb a tömörfa anyagnál, ugyanakkor szélesebb körű felhasználást tesz lehetővé ezért annyira népszerű asztalos és barkács alapanyag.

Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Mi segítünk a körülményekhez ideális anyagok kiválasztásában, és a megfelelő méretek meghatározásában. Kérje speciális méretű fűrészáruinkat – akár megmunkált, szárított, hőkezelt változatban is! Tartós, és jól variálható termék. Farostlemez A farostlemez a szállítás egyik klasszikus kiegészítő eszköze.


Ha vásárol lap farostlemez kell figyelni, hogy a következő pontokat: Szabványos remek lemez anyaga gyakran vastagsága vagy mm-es. Szerkezeti felépítés: LAP: mm vastag falcolt szerkezet, papírrács betéttel, farostlemez borítással. Hasznos tanácsok a bútortervezéshez.


A lapszabászat rendeléshez szükséges általános tanácsok, és bútorlapok méretre vágásához szükséges információk. Ha az kell, hogy jó legyen. Ingyenes méretre vágás! Lapszabászatunkon a nálunk vásárolt bútorlapokat, munkalapokat, farost lemezeket méretre vágjuk az Ön tervei és elképzelései szerint, ingyenesen. Asztallap, lábak, íróasztal.


Könnyen egyedi munkahelyet alakíthatsz ki tömör fa, edzett üveg vagy más felületű asztallapjaink széles választékával. Számos méretben kaphatók, hogy passzoljanak az adott helyre. Keresd meg azt a dizájnt, ami illik a stílusodhoz.

Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. Vásárlás: Festővászon árak, eladó Festővásznak. Akciós Festővászon ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések