Vitali, 8:20 AM

2015. november 9., hétfő

Gyalult borovi fenyő deszka

Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség. Műszárított és gyalult deszka. Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Felhasználási terület: falburkolatok, gerendaház utánzat Termék előnyei: természetes megjelenés.


Választék: Bruttó ár: Akció!

Továbbá – az általunk gyártott gyalult fűrészáru mellett -, készen hozatunk “A-B” minőségű, műszárított, gyalult , csiszolt, borovi - és lucfenyő deszkát és pallót. Borovi fenyő minőségi leírás: 0-osztály, 1. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! Gyalult lécek - Fenyő pipalécek.


A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. Félkész áruként sokoldalúan hasznosítható, kerítésléc, ágyrács, barkácsléc, ajtófríz, oromdeszka, borítóléc. A borovi (erdeifenyő) deszkát úgy ismerhetjük fel, hogy a csomója nagyobb, mint például a lucnak, és kezelés után barnább is.

Fajtájától, kezeltségétől és gyanta tartalmától függően kültéri és beltéri használatra is alkalmas. Mind a négy oldalán simára gyalult csomómentes táblásított borovi fenyő. Ablakpárkánynak illetve kerítés elemeknek, különböző takarásokhoz, sima felületek képzéséhez kitűnően alkalmas. Egész táblában kapható.


Kérdése van termékeinkk. Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban! Raktárról azonnal vásárolható! Fenyő fűrészáru Hossztoldott, rétegragasztott, gyalult luc gerenda. A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni!


Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt. Az általunk forgalmazott fenyő fűrészáru kizárólag Svédország és Norvégia Északi részéről, Európa legtisztább erdeiből érkezik hazánkba, ezen területek földrajzi fekvéséből adódóan az alapanyag lassúnövésű, rendkívül sűrűszálú, gyantás, strukturálisan erős szerkezetű anyag.


Nedvességtartalma maximum. A termékek további előnye, hogy gyalulva , szárazon található készleten, így nem kell kivárni a.

A deszkákat impregnálva is megvásárolhatja. Tudja meg mi az igazán jó deszka ár ! Vásároljon deszkát kerítéshet, bútorhoz, olcsón. A borovi négy oldalt gyalult deszka darabáras vásárlás estén kérésre méretre szabva. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Szélezett - gyalult deszka - Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak.


Thermowood gyalult deszka mind a négy oldalán gyalul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések