Vitali, 8:20 AM

2015. november 6., péntek

Beton támfal

Kerti támfal építés szakszerűen beton támfal elemekből Kerti támfal építésre különösebb szaktudás nélkül is nyugodtan vállalkozhatunk, ha a fal magassága nem magasabb méternél. A hozzávalók: beton támfal elemek min. Hűvösvölgyi támfal -fa máglyafal 22. Támfalak -Erősített talajtámfalak Talajtömb.


A támfal építése egyszerű (pár soros magasságnál alap sem szükséges) gyors, száraz technológiájú, visszabontható, áthelyezhető. Az elemek stabilan egymásba illeszthetőek, biztos falat alkotnak, táj- és kertrendezési célokra is kiválóan alkalmasak.

Van Önnél használt beton támfal elem, ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a beton támfal elem. Betonkeverő gép db.


A kertépítés munkafolyamata nem csupán az élő környezeti elemek, hanem adott esetben élettelen instrumentumok telepítését, kialakítását is magában hordozza. Budakalász támfal 40x40xgyöngykavicsos. Leier KAISERSTEIN rézsűkő. Ebből adódóan az általunk gyártott elemeket is el kell látni ezen védelemmel.


Erre alkalmas anyagok pl Mapecoat I (MAPEI), vagy a SIKAGARD (SIKA), illetve bármely ezzel műszakilag egyenértékű anyag.

A szekunder védelem hiányából, vagy nem megfelelő minőségben történő elkészítéséből a támfal szerkezet károsodni. A kis és közepes árkokon az átvezetéseket általában dudákkal, átereszekkel valósítják meg. Alfa Növénytámfal.


Az átvezetések biztonságos oldalfalának kialakítására nyújt megoldást az előre gyártott támfal elem. L támfal A talpas vasbeton támfalak alkalmazásának előnye, hogy a megtámasztásban meghatározó szerepe van a fal önsúlyán kívül a talajnak, illetve a tárolt anyag önsúlyának is. A flórakosaras támfal is egyre népszerűbb, egyszerű építési módja miatt. Ezt a támfaltípust is beton sávalapra rakjuk fel, előre gyártott elemekből, szárazon. Ennél a támfaltípusnál külön víztelenítés nem szükséges, mert az elemek között a. A köveket kötésbe rakjuk, ez megtöri a résekbe lefolyó víz lendületét, és csökkenti az eróziós károkat.


A támfal ne legyen függőleges, hanem enyhén hátrafelé dőljön. Ezáltal a csapadékvíz. Nem lehet megmaradni a kertben?


Semmi gon ilyenkor kell kreatívoskodni egy kis betonnal, amiből marha egyszerűen készíthetünk izgalmas cserepeket, kaspókat a növényeink. Durisol termékek vásárolhatók meg házhozszállítással. Magaságyás, komposztáló elemek, bortárolószettek. Nyílt belvíz elvezető csatornák építése során biztosítani kell az árkok feletti átvezetéseket.


Növény támfal elemek Kezdőlap Termékek Kertépítő elemek Növény támfal elemek Szabadon felrakható, és újraépíthető tartószerkezet a növények takarásában.

Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását. Tekintse meg aktuális árlistánkat. Bővebb információért keresse Szász-Bús Beatrixet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések