Vitali, 8:20 AM

2015. november 30., hétfő

Ponyva készítés keszthely

Egyedi ponyvák készítése, ponyva zsákok, hordozó ponyvák - Sátrak, teraszok fûtése infrapanellel, infrafûtés (csak ajánlás) - A ponyvázás sok esetben megoldás lehet, mivel bontható és nem engedélyhez kötött pl: dohányzóhelységek leválasztása, vendéglátó egységek ponyvázása, utcafront lezárása, kertrész lekerítése stb. Közkedvelt a teraszok téliesítése, hiszen rosszabb időben is eltölthetjük itt a szabadidőnket. Ponyva készítés és javítás. Teherautóhoz, színpadhoz, sátorhoz, teraszra, utánfutóra, autóra.


Molinó készítés , konfekcionálás, ponyva hegesztés.

Ismerkedjen meg cégünk fő tevékenységével, ami nem más, mint a ponyva készítés. Családi vállalkozásunk, már éves múltra tekint vissza! Számtalan megrendelésen vagyunk már túl. Terasz ponyva készítés , terasz téliesítése ponyvával egyedi ígények alapján. Gondolt már arra, hogy a terasz nyújtotta előnyöket a hűvősebb, csapadékosabb időben is elvezheti?


Ennek az egyik legolcsóbb és legpraktikusabb módja a terasz ponyva , terasz sátor készítés. KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés -javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Helyszíni kiszállás, teherautó ponyva készítés. Vitorla varrás felsőfokon. Blue Sails a legjobb anyagok felhasználásával a legmegbízhatóbb vitorlák gyártására specializálódott mindenki számára elérhető áron.


A Keszthely Árnyékolástechnika magánvállalkozásként működik, több éves szakmai tapasztalattal. A modern lakás ma már nem nélkülözheti a nyílászárók és a belső terek árnyékolását, védelmét. Célunk, hogy minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolástechnikai berendezést. A megvalósításnak csak a képzelet szabhat határt, ám természetesen szívesen elkészítjük hozott vagy konfekció sablon méretekkel rendelkező ponyváját kedvező árakon.


A ponyvázást, ponyva javítást, egyedi igények alapján, helyszíni felmérés után, rövid határidővel végezzük. Keszthelyen településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A nem mindennapi felhasználást és ötleteket szemlélteti az egyszerű lágy falú medence, vagy ivóvíztároló ponyvatasak, melyben túrák alkalmával könnyen tudunk ivóvizet szállítani magunkkal, akár hátizsák formájában is összevarrhatjuk. Találatok részletes információval, térképpel és aktuális ajánlatokkal. Ingyenes Állapot felmérés szaktanácsadás.


Reklám feliratok - design készítése. Akciós árak kiváló minőség. Vállalunk digitális nyomtatást többek között bel és kültéri fóliákra, átlátszó fóliára, ponyvákra, hálóra, festővászonra, poszterpapírra.


Vállaljuk autó és kirakatdekorációk telepítését, reklámtáblák készítését.

Szeretnénk tájékoztatást adni a kialakult országos veszélyhelyzet és vállalatunk vonatkozásában. Továbbra is mindent elkövetünk azért, hogy az Ügyfeleinket a lehető legjobb minőségben és tempóban szolgáljuk ki. Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk. A garancia időtartama és mibenléte termékenként és felhasznált anyagonként változó ezért kérje munkatársaink felvilágosítását bővebb információért.


Számunkra a legfontosabb az ügyfelek mindenkori igényének kielégítése, legyen szó bármilyen ponyva termékről! Minőségi ponyva készítés , ponyva javítás. Vállalkozásom sokoldalúan foglalkozik ponyvakészítéssel, javítással.


A KESZTHELY ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA magánvállalkozásként működik, több éves szakmai tapasztalattal. Szolgáltatásunk: Kültéri Árnyékolók - redőny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések