Vitali, 8:20 AM

2015. november 30., hétfő

Bontott tégla somogy

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó új és használt Tégla , falazóelem hirdetések Somogy megye területén. Több friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Üvegtégla eladó, S. Eladó bontott tégla : Eladó nagyon jó minőségű bontott nagy méretű tégla és cserép.


Szállításban is tudok segíteni.

Használt tégla eladó Somogy megye. Ugyanitt bontott autó-alkatrész eladó. További info telefonon. Rinyaújlak Somogy megye. Bontott tégla eladó.


Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak. A kisméretű bontott tégla raklapon kerül szállításra.

Rendelhető tételek: min. A bontott tégla ára a raklap árát tartalmazza. Raklap Kiszállítás az egész országban megoldható! Nagyméretű bontott tégla Országos szállítással!


Nagy vitát váltott ki Házépítők csoportunkban a használt kistéglából való térkövezés lehetősége. Térkő helyett kistégla járda? A megmaradt bontott nagyméretű téglából készült a ház mögé egy. Sárral összetapasztott téglák , nylon tető, agyaggal.


Szeletelt tégla és Vágott téglaburkolatok,rusztikus járólap értékesítés kivitelezése ( felrakása ) igény esetén kiszállítása az szinte az ország egész területére. Mostanában elterjedt, hogy a bontott tégla szeletekre vágásával, egy vékony burkolóanyagot állítanak elő. Néhány szót szeretnénk magunkról elmondani. Megújuló árukészlet kedvezőn áron! Szeletelt tégla és Rusztikus téglaburkolatok Mediterrán - Terrakotta Öregített tégla forgalmazása Magyarországon kedvező kiszállítással.


Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására. Somogyszob Gyönyörű régi bontott cserépkályha eladó. A cserepek hibátlanul és hiánytalanul jöttek ki, bármikor újra építhető.

Magassága 2m, szélessége 160cm, mélysége 90cm. Apróhirdetés szövege: januárban elektromos zárlat matt le égett a kazán házunk segítséget kérünk bontott épület anyag érdekelne sajnos anyagilag nem állunk jól ezért kérek segítséget hogy feltudjam újítani a kazánházat. Majd a növekedés ütemében fejlesztettük raktárunkat, hogy az autóalkatrészek nyilvántartása pontos legyen, így hamar ki tudjunk szolgálni a vevőket.


Méreteit centiméterben adják meg, de előfordulhat, hogy milliméterben is találunk a kisméretű tömör téglára vonatkozó adatokat. A bontott tégla a lakásban keresőszavakkal bukkantam a blogodra. Kedvenceltem, mert nagyon hasznos és klassz amit alkotsz. A Szöszi villa átalakulása külön tetszik. A malmotokhoz pedig irigységgel gratulálok ;) Jó lesz látni mint lesz egyre gusztusosabb.


Udvarlásom nem önzetlen, noha teljesen őszinte. Ha tudtok segíteni, szóljatok légyszi. Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza.


A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések