Vitali, 8:20 AM

2015. november 2., hétfő

Autótakaró fólia

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Coverwise autótakaró ponyva speciális védelmet nyújt minden autótípus számára a környezettel és időjárással szemben, mint például az erős napsütés. Amikor az ember az autótakaró ponyvára gondol, úgy véli, hogy használata időigényes, nehézkes dolog.


A ponyvák négy különböző méretben készülnek: M, L, XL, XXL ‒ a lenti táblázatban megtalálja, melyik illik az ön autójára. Az OBI Premium teljes autóponyva kb. Járműtakaró többféle kivitelben, minden járműtípusra. Egyedi autótakaró és autóponyva, autopyjama, továbbá motortakaró és motorponyva magas minőségben. A fólia ragasztója nem károsítja a műanyag lámpatestet.


Kön felragasztható és eltávolítható. AUTÓTAKARÓ PONYVA M 4380X1610X11CM 7. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Kifutott termék, már nem forgalmazzuk. A városokban kiemelkedő problémát jelent a több millió forintos járműveink védelme. A GoCover erre nyújt megoldást.


Nem kell parkolót bérelned – Nem kell több kilómétert utaznod a garázsig –Nem kell aggódnod az autód biztonságáért. Serwo autótakaró fólia , 4. Méret: XL, nagyobb autókhoz. A ponyva csak a gépjármű tetejét és üvegfelületeit takarja. Ablakfólia Az ablakfóliának számtalan előnye van, nem melegszik fel a helyiség, adott esetben nem látni be, nem törik szilánkosra az üveg.


Kínálatunkban lévő ablakfóliák ráadásul baráti áron elérhetőek. Jó ötlet a téli fagyok ellen az autó takaróponyva? Autótakaró félponyva XL. Most vettem egy Opel személykocsit, és garázs hiányában a takaróponyvára gondoltam mint ideiglenes megoldás a fagyhideg ellen. Védi az autót a jégesőtől, az esőtől, a fagyantától, más időjárási körülményektől.


Nyári és téli használatra. Tedd kényelmesebbé, még jobbá az autód velünk. Otthonunkban, a kertben vagy az udvarban, sok olyan tárgyunk van, amelyet meg szeretnénk óvni az időjárás és a környezet káros hatásaitól. Konfekció takaróponyva tehát készülhet szintén nagyjából bármire, aminek a méreteit pontosan, előre tudjuk és szabályos, egyenes vonalakat követ, például: utánfutó ponyva, autótakaró ponyva, homokozó takaró … stb.


Takarófólia képes leírás - Fólia. A takarófóliák közül a tófóliák azok, amelyek állandó nyomásnak, szélsőséges hőmérsékletnek és elsősorban közvetlen víz hatásának vannak kitéve. Számos autómodellre alkalmas, az elasztikus rögzítőpánttal egyszerűen felhelyezhető. Nem szereted az irigy, kíváncsi szemeket?


Ha autót mosol, egy óra múlva nálatok is esik az eső? A fáról minden kosz a kocsidra hullik? Ezek egy autótulajdonos életében apró, de bosszantó dolgok, és észrevétlenül vonják el az energiát más fontosabb teendőkről. Carsun Karbon fólia 1. Ft-tól eladónál (0) Univerzális gyorsszerelésű hólánc acéltüskével - mindkét kerékre ajándék hordtá.


Elsősorban szezonális autótakaró ponyva, mely védelmet biztosít az autónak a környezeti hatásokkal szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések