Vitali, 8:20 AM

2015. november 30., hétfő

Tolópajzs

Ha tolópajzs vasalatot keres, jó helyen jár! Kattintson különleges termékeinkért, és bízza a Glassworldre üvegajtók, üvegkorlátok, üvegfalak kivitelezését is! Uoss projekt Glass Projekt Kft.


Tolópajzs , kisméretű ajtók kézfogója. Elsősorban zuhanyajtók és egyéb kisméretű ajtók kedvelt fogantyúja.

Kialakítása kedvez a biztonságos kapaszkodásnak, biztosan nem csúszik ki a vizes kéz sem. Csak edzett(ESG), vagy félig edzett (TVG) üvegre alkalmazható. Különböző méretű üvegajtókhoz forgalmazzuk az üvegajtó kézfogó vasalatot. PH102K tolópajzs üvegajtóhoz 25x500mm – szálcsiszolt. Zárható tolópajzs – a parktikus megoldás.


A zárható tolópajzs egy praktikus megoldás,. Az ajtó homogén felületét néhány diszkrét csík dekorálja, ezek vonalai az oldalvilágítóban futnak tovább. A vízszintes vonalakat a szögletes tolópajzs keresztezi, az antracit színhez remekül illeszkedik az ajtófogantyú nemes anyaga (szálcsiszolt rozsdamentes acél).

Esztétikus fogantyúk, ajtófogantyúk többféle típusban, a felszereléshez szükséges tartozékokkal együtt. Ajtófogantyúk szólóban és párban is, kedvező áron. Főkategória, Wágner and Nagy Web áruház.


Szép kidolgozású szerelvény. A cikkszám a képek alatt megtalálható, nagyításhoz kattintson a képre! A nyíló üvegajtó opcionálisan szerelhető zárral, kilinccsel, toló pajzzsal, vagy kézfogóval.


Online rendelés és webáruház itt! Rozsdamentes acél tolócső (kör keresztmetszetű, cső kapaszkodó), tolópajzs (négyzet keresztmetszetű, zártszelvény kapaszkodó), ajtóhúzó. Az építőipar egyre nagyobb mértékben támaszkodik a rozsdamentes termékekre.


Nagy sikerrel gyártunk rozsdamentes acél tolócsöveket, tolópajzsokat, ajtóhúzókat portálokhoz. A szerelvény szálcsiszolt rozsdamentes, ára tartalmazza a zárhüvelyt és a zárbetétet is. Fogantyú vagy tolópajzs.


C-sémás balos emelő-toló erkélyajtó - Műanyag emelő-toló tolóajtók legnagyobb előnye a térnyerésben és a gyártható méret nagyságában rejlik. Dimenziós ajtópánttal, az ajtószárnyban mm-es acél merevítéssel, mm-es ALU küszöbbel, kulcsos biztonsági zártesttel. Bejárati ajtóinkat egyéni ízlés szerint , méretre gyártjuk.


A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek.

HiSec acél bejárati ajtó panel és tégla házakba. Erősáramú fa oszlop, villanyoszlop , ideiglenes mérőórához. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - villanyoszlop. Villanyoszlop építkezésh.


Alábbi díszpanelek többféle színben változatos üvegezéssel rendelhetők. Osztóbordák, álosztók, sík panelek alkalmazásával még egyedibbé tehető egy bejárati ajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések