Vitali, 8:20 AM

2015. november 6., péntek

Laminált padló fajták

Sokat hallottál már a laminált padlókról, de nem tudod eldönteni, megéri-e vagy sem? Korunk legkedveltebb melegburkolata a laminált padló. Nagyon kedvező az ára a faparkettákhoz képest, bár a drágább, jobb minőségű laminált padlóké meg is haladhatja a parkettákét. Ne tévesszük össze a mes­terséges „ laminált fa” burkolatot a valódi fával.


Laminált padlóburkolók. A helyiségek többségében.

A padló fajták technikai tulajdonságaiknak köszönhetően kiváló értékeket adnak a kopásállóság, a rugalmasság, illetve a szigetelés területén. Otthonaikban és közintézményeinkben a megbízható jellemzők mellett, a nagy szín- és mintaválasztéknak köszönhetően egyedi és nemes környezetet alakíthatunk ki. Erős kopásállósága és széles színválasztéka. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló , szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta.


A normál használatra szánt laminált padló minimum mm vastag és legalább 31-es kopásállósági mutatóval rendelkezik! A rooms laminált padlók négy rétegből állnak, ezzel biztosítják a rendkívüli tartósságot és az egyedülálló minőséget. A faerezetet utánzó (általában laminált fának nevezik), márvány- vagy más mintázatú padlóburkolókat nem kell felület kezelni vagy fényezni, és nedves ruhával tisztíthatók.


A padló felső rétege különösen ellenálló védő filmréteggel van ellátva.

Majd következik egy gantázott kopásálló dekor réteg. Különösen sűrű HDF. A laminált lemez aljzatának minimális vastagsága a fűtött padlón legalább mm legyen. A működés során az ilyen szubsztrátum kissé tömörödik.


További padló fajták. Természetesen nem csak tömör faparkettából, laminált , kompozit és Vinyl padlóból áll a parketták és padlóburkolatok színes világa. Keresgélhetünk az egzotikus vagy trópusi fák között is, melyek csodálatos, egyedi és egyben természetes környezetet biztosítanak számunkra. Ennek elmulasztása esetén a laminált padló összerakott állapotban kénytelen alkalmazkodni a szoba klímájához, ami a panelek (lapok) vetemedését okozhatja. Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére!


Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! A laminált padló falra, illetve mennyezetre helyezésével egyedi és harmonikus megjelenésű enteriőr alakítható ki. A legnépszerűbb padlóburkolat fajták közé tartozik, hiszen egyszerűen kezelhető, emellett széles körben alkalmazható. A lakás szinte bármely helyiségébe lerakható, amennyiben a megfelelő kopásállóságú termék kerül kiválasztásra.


Színben és mintázatban nagy választékban kapható. A laminált parketta nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerű karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS HÁZILAG VIDEÓSOROZAT : A szükséges eszközökről készült első videót már láthattad.


A videósorozat azonban még olyan részekkel folytatódik, mint aljzatelőkészületek (43p) lerakási irány, indul pont meghatározása (18p), legfontosabb első lépések (25p), majd jönnek a szabással, vágással kapcsolatos részek.

Terhelhetőségének, hosszú élettartamának és könnyű lerakhatóságának köszönhetően a kiváló minőségű, autentikus famintákkal ellátott laminált parketta otthonát egy igazi paradicsommá varázsolja. A megfelelő laminált padló kiválasztásakor mindenki szembesül kihívásokkal – rendkívül széles az üzletek kínálata, különböző gyártók, különféle terméktulajdonságokkal ígérnek minőséget és hosszú élettartamot, a ránk nehezedő információ tömeg szinte végtelen, a döntés, pedig egyre csak nehezebb és nehezebb. De miből is van a padló felületének a bevonata?


Ez az anyagkombináció nem más, mint a műgyanta és a korund por. Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor kiderül, miért is olyan kemény a felülete a laminált parkettáknak. A Korund vegyileg teljesen tiszta és nagy keménységű ásvány. Ha szennyeződés éri, abban az esetben. A legjobb, ha a padlónkat azzal a gondossággal ápoljuk, mint kedvenc szobanövényeinket.


A szalagparkettának táplálásra, tisztításra és védelemre van szüksége. A padló ápolására speciális tisztítószereket érdemes használni: ezek megőrzik a felület szépségét, táplálják és ellátják megfelelő nedvességgel a fát. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések