Vitali, 8:20 AM

2015. október 26., hétfő

Üveg ételtároló

Térfogat: liter fő részére Üveg tál, műanyag tető. C -ig használható fagyasztóban. C-ig hőálló, tető nélkül! Látogass el hozzánk praktikus konyhai ételtárolókért!


Sok közülük átlátszó, hogy mindig tud mi van bennük, így minimálisra csökkentheted a kidobandó ételeket, sőt tudo hogy miből mikor fogsz kifogyni.

Az üveg ételtároló doboz ideális élelmiszerek szállítására és hűtőben vagy akár fagyasztóban való tárolására is. A doboz anyaga boroszilikát, ez teszi lehetővé, hogy sütésnél vagy mikrózásnál is használhassuk a terméket. Teteje BPA mentes műanyag, aminek köszönhetően nem kell. Hiszünk benne, hogy ha láto meg is eszed. Ezért ezen az oldalon óriási választékban találsz uzsonnásdobozokat átlátszó anyagból, mint a műanyag vagy az üveg.


Vannak más, nem átlátszó edényeink is a csábító finomságoknak. Befőttesüvegeink, tea-, kávé- és cukortartóink és üvegedényeink praktikusak és stílusosak.

Konyhád rendezett megjelenésű lesz, az ételeid frissek maradnak és modern, kifinomult és személyes darabjai lesznek az otthonodnak. Nézd meg különböző stílusú, méretű és formájú darabokat a választékunkban. A készlet db ételtartó doboz t tartalmaz, melyek strapabíró üveg ből és műanyag ból készültek, míg a hozzájuk tartozó fedők kiváló minőségű szilikonból. Akciós Ételtároló , ételhordó ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A speciális üvegből készült Glasslock termékek 3-szor ellenállóbbak, mint a hagyományos üveg. A tető levétele nélkül is lehet a mikrohullámúsütőbe ételt melegíteni. Maradjanak ételei frissek és finomak újrafelhasználható üveg ételtároló készletünkben! A FRIGOVERRE ételtároló dobozok az egyik legfunkcionálisbb és leginnovatívabb megoldás a konyhában.


A minőségi edzett üveg egészségre ártalmatlan, rendkívül tartós és ellenáll a hőmérsékleti változásokknak. Használható mikrohullámú sütőben és mosogatógépben (fedél nélkül). Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők. Praktiker webshopban. Részletek Üzlethez. Tommee Tippee Essential Basic Ételtároló tet.

A rugalmas tető légmentesen záródik, így a benne tárolt étel nem szívja be a hűtőben vagy fagyasztóban tárolt egyéb élelmiszerek illatát. A Beaba üveg tároló térfogata nagyobb mennyiségű étel tárolását is lehetővé teszi. Kiváló minőségű Peterhof részes üveg tároló edénykészlet. Tisztítása rendkívül egyszerű, mosogatógépben mosható. A feliratkozáshoz be kell lépni!


Minden tálhoz egy db tető tartozik. Belépés vagy Regisztráció. A gyengéd rózsaszín Beaba üveg ételtároló doboz ideális a bébiételek tárolásához.


A tároló magas minőségű üvegből készült, amely ellenáll a hőmersékletváltozásoknak, így fagyasztóban, mikrohullámú sütőben vagy sterilizátorban is bátran használható. Vásárlás: Fűszertartó árak, eladó Fűszertartók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések