Vitali, 8:20 AM

2015. október 16., péntek

Diego szönyeg

A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék. Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Magyarországon több mint DIEGO áruház várja az.


A DIEGO padlószőnyeg választékát az elmúlt időszakban soha. Klasszikus stílusú szőnyegeink a polgári enteriőrök elegáns kiegészítői. A klasszikus stílus kedvelői tudják, hogy a régi jól megfér az újjal, a sötét a világossal, a mintás a letisztult finomsággal. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres.


Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Több mint 3féle szőnyeg egy helyen!


Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint! A legújabb szőnyeg trendek a DIEGO tolmácsolásában. A tervezők a szőnyegeken kihangsúlyozzák a formákat és az éleket.


Mindezeket kézi nyírással érik el. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fürdőszoba szőnyeg, csúszásgátló kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


Az örök divatú padlószőnyeg mely kényelmes, és meleg. A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak. Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle. Outlet áron minőségi szőnyegek. Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg.


Szőnyegek sokasága a kikában. Beépthető konyhák minden ízlés szerint! Keresgéljen a Möbelix széles konyhaválasztékában és fedezze fel új konyháját!


Filó Angéla Katalin marketing igazgató, Diego Kereskedelmi Kft. Korábban a magas szálúak hódítottak, az új trendekben a. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra. A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát.


Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Nálunk vásárolt padló- illetve futószőnyegeik szegését munkatársaink kérésre, színazonos cérnával elkészítik. Egyedi méretre készült padló- és futószőnyegeket érdemes szegéssel is ellátni, így megakadályozva a szőnyeg széleinek későbbi foszlását. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések