Vitali, 8:20 AM

2015. október 29., csütörtök

Sarokpolc obi

Az OBI sarokpolc szett lapból áll. Az egyenként kg-os teherbírású polclapok egyszerűen behelyezhetők a polcba. Anyaga: FSC-tanúsítvánnyal rendelkező. Fenyő polc : Lapszerelt kivitelben szállíthatóak. Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni?


Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét. OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről. Rendszerezze praktikusan tárgyait polcrendszereink segítségével! Falra szerelhető, álló és szerszám polcok között találja meg a tökéletest!


A térelválasztók és polcok olyan szobabútorok, amelyek segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki. Fürdőszobabútorok vásárlása és rendelése az OBI -nál. Egyre kevesebb a hely raktárában, műhelyében, üzletében? Egyre nehezebb helyet találni az áruknak, archiválandó iratoknak, dobozoknak, különféle termékeknek?


Legjobb ár garancia. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. Bútor webáruházunk minőségi, egyben olcsó bútorokat kínál megfizethető áron.


A bútor webáruház órában áll az Ön rendelkezésére. Használja ki a falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők praktikusságát! Falipolcok online vásárlás falipolcok széles választéka kényelmes házhozszállítás Találd meg nálunk az otthonodhoz illő falipolcot! Mi az, ami rengeteg dolgot elrejt?


Sokféle anyagú, méretű és kialakítású változatból választhatod ki azt, ami belesimul a többi bútorba vagy épp mutatós keretbe foglalja a dolgaidat. Választhatsz előre összeállított kombinációt, de kialakíthatod te magad is az ideális megoldást. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. STICK HÁROMRÉSZES SAROKPOLC és még 2termék közül választhat a kategóriában. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


Fedezze fel különböző fa és fém polcainkat és tegye egyedivé szobáit stílusos sarokpolcokkal vagy egyedi lebegő polc megoldásokkal. Dekorációs kiegészítőinek vagy könyveinek is talál megfelelő polcot. Fogasok, akasztók, polcok - Szeretne műanyag háztartási eszközöket vásárolni online?


Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékkínálatunkat! Teremtsd meg a nyugalmat a fürdőszobádban olyan tárolókkal, amik mindent rendben tartanak. Tárolóelemektől kezdve a sarokpolcokig, tárolóink között megtalálod a stílusban hozzád és a mosdópultodhoz illőt. Keresd sarokpolcainkat és egyéb tárolóinkat online vagy az áruházakban.


Robusztus felépítésű keret, mm vastag. A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz. Ha szükségünk van néhány új polcra, ne rohanjunk rögtön vásárolni.


Nézzünk először szét a környezetünkben, hátha találunk olyan holmit, amiből különleges egyedi polcot készíthetünk. Több mint 1darab termék közül választhat a Praktiker webshopban. Polctámasszal együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések