Vitali, 8:20 AM

2015. október 23., péntek

Oldószeres lazúr

Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


Ez csak oldószeres utókezelő anyagok alá biztosít megfelelő tapadó felületet.

Vizes bázisú alapozók és lazúrfestékek alá nem javasolt. Az első réteg lazúr felkenését követően ajánlott kicsit megcsiszolni a fát, ezzel fokozva a második réteg tapadóképességét. Az oldószeres festék előnye a könnyű kenhetőség mellett a rövid száradási idő és a jó terülőképesség. Ezen tulajdonságai miatt számos területen alkalmazhatók és változatos felületek képezhetők segítségável.


Alkalmazási terület: A LAZURÁN FAVÉDŐ LAZÚR 3INmegfelelően előkészített kültéri ún. Dekoratív, oldószertartalmú, vékonyrétegű, időjárásálló lazúr számos nemesfa-színárnyalatban új és felújító festéshez, minden nem mérettartó kültéri fa szerkezeti elem (pl. belátásgátló kerítések, előtetők, tetők alsó részei, fedett gépkocsibeállók, kerítések, erkélykorlátok stb.) kezeléséhez. A lazúr felkenését soha ne a széleken kezdjük, hanem a festendő terület belsejében.


A szélek felé hosszanti irányba haladva lendületesen kenjünk, csuklóból vezessük az ecsetet.

A hosszanti felfestést keresztirányban az ecsettel húzzuk át, ezzel egyenletesre oszlatjuk a felvitt lazúrt. A befejező ecsetvonás egyezzen meg a száliránnyal. A felvitt rétegek között, de. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Sadolin Uv Extra selyemfényű színtelen kültéri lazúr egy minimális festéktartalmú beeresztő.


A faanyagon egy olyan rugalmas védőréteget képez, amely fokozottan ellenáll az eső,a nedvesség és a nap (ultraibolya sugárzás) káros hatásainak. Védőrétegként a sadolin uv extra lazúr a faanyaggal együtt tágul és húzódik össze, jelentősen csökkentve a. Discover the Best Way to Explore the World. Contact Musement any Time. Help you Plan Your Trip.


Amazing gift: the Musement Card! Termékelégedettség: A Lazurán Favédő Lazúr beszívódik a farostok közé, ahol óvja a fát a faszerkezeteket veszélyeztető különböző kártevő rovarok, - gombák és faelszíneződést okozó gombák ellen. Book the best Tours Online Now! Ezután a felület a Lazurán Favédő lazúr 3inoldószeres vékonylazúrral, min.


Ez 2-réteg felhordását jelenti. Lazúrozás előkészítése natúr, puhafa elemeken: - Csiszol majd portalanítsd a felületet, ezt követően vond be a felkevert vékonylazúrral az előírt módon! Oldószeres vékonylazúr.

Használható kültéri és beltéri bútorok (pl. székek, asztalok, padok, kertibútorok, kerti székek, horgász székek stb.), és különböző fából készült felületek (zsindelyek, pergolák, kerítések) felületkezelésére, védelmére. Száradás után a végeredmény fényes, megjelenése dekoratív lesz. A kezelt fafelületen vékonyabb réteget.


A Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúrt bel- és kültéri fafelületek festéséhez használhatjuk, összetétele úgy lett kialakítva, hogy maximálisan tu. SADOLIN EXTRA KÜLTÉRI SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR Leírás: Vastagrétegű bevonó lazúr. Felhasználási területek: A színes változatok kültéri felhasználásra alkalmasak, tartós védelmet biztosítanak.


A színtelen változat önmagában nem, csak színes változatokkal keverve vagy átfestve használható kültérben. Free Shipping on eBay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések