Vitali, 8:20 AM

2015. október 27., kedd

Ttl függöny akció

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Az Európa-szerte jelen lévő TTL szakáruház hazánkban öt hatalmas területű üzletet üzemeltet.


A folyamatosan bővülő termékkínálatában padlószőnyegek, laminált padló, tapéta, PVC-padló, a lakásfelújításhoz szükséges kiegészítők, valamint függönyök, dekoranyagok és rolók széles választéka is megtalálható. Egyedi méretű függönyt rendelhet méret megadásával. Többszáz függöny készleten. Országos, akár ingyenes házhozszállítás 5-munkanapon belül.


Több mint 300-féle fényáteresztő, sötétítő és készfüggöny közül válogathat. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny , karnis, tapéta. A TTL akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a TTL akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.


Csak két méretet kell megadnia. Megvarrjuk és szállítjuk függönyét rövid határidővel. Ringlis függöny 140x2cm.


Ttl függöny akció ,szõnyeg akciók debrecen ,diego szõnyeg akciók ,tapéta és függöny ,diego szõnyeg debrecen ,szõnyeg debrecen diego ,szõnyeg akciók. Konfekcionált vitrázs függönyök. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.


Akciós készfüggöny,sötétítő,blackout sötétítő, készszőnyeg, rongyszőnyeg, lépcsőszőnyeg,műfű, diszpárna, gyerek falvédő, gyerek függöny. Sötétítő kínálatunkban több olyan termékcsalád kapott helyet, melyek sokféle színnel, illetve mintával rendelkeznek, ezzel is segítve a fényáteresztő függönyökkel való kombinálást. Választhat egyszínű, vagy mintás felületet, modern, vagy klasszikus mintázatot, esetleg színes. Függöny Sötétítő függönyök. Amennyiben nincs szüksége sötétítésre, csak a kiváncsi szemek kizárására, válassza fényáteresztő függönyeinket!


Dönthet egyszínű vagy mintás, csíkos vagy pöttyös mintázat mellett, választhat jó tartású, vagy a légiesen könnye áttört hálószerű anyagot. Add hozzá a kosárhoz. Posiadamy na stanie:10.


Fedezze fel széles függöny választékunkat! A JYSK a készfüggönyök széles választékát kínálja, különféle mintákkal több színben. A stílusos könnyű és világos csipke-, szalag- és zsinórfüggönyöktől egészen a vastag, sötétítő vagy fényzáró függönyökig nálunk mindent megtalál.


Az árak forintban értendők. A szállítási feltételek változhatnak. A modell- és színeltérésekért, továbbá téves adatokért a TTL Kft.


Nézz be hozzánk jó tervezésű, kiváló minőségű függönyökért, többféle anyagból és színben, elkötővel, sötétítő funkcióval vagy ezek nélkül. Sok stílusból választhatsz, így könnyen megtalálod a tökéletes függönyöket a hálószoba, konyha és nappali számára is! Engedd szabadjára a fantáziádat és kreálj gyönyörű függöny összeállításokat az áttetsző voilá függönyeinkből.


Engedj be egy kis napfényt az otthonodba, míg a sötétítők segítségével védd meg otthonod a szomszédok kíváncsiskodó tekintete elől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések