Vitali, 8:20 AM

2015. október 13., kedd

Fóliás ajtófront

DÖNTSÖN L-Möbel TÖMÖRFA AJTÓFRONT mellett, mivel hosszútávon javíthatóbb, természetesebb és életképesebb, mint bármely fóliás ajtófront. A méret és formaválaszték természetesen igazodik a Falco Profil Kft. A színkínálat jelenleg öregbített cseresznye, öregbített kék és öregbített barna. Milyen konyhafrontok közül választhatsz?


A front a konyha arca. Nagyban meghatározza a helyiség hangulatát.

Előző rész: A legnépszerűbb konyhastílusok Következő rész: Praktikus elrendezés Cliff Konyha Magazin 2. Azonos választás, eltérő eredmény? A különböző fronttípusok széles színválasztékban és rengeteg. D mart MDF konyhaszekrény ajtók raktárról! A festett ajtófront marásmintáit a bemutatótermünkben a Megyeri úton láthato ide bátran hozhatsz Ügyfelet is mutogatni neki a mintákat! Az általunk gyártott festett ajtófront ezenkívül még lehet magasfényű is, erre is szuper árat tudunk Neked biztosítani!


Nett Front Kft minőségi bútorajtók gyártása és értékesítése, két év garanciával, kedvező szállítási kondíciókkal és versenyképes árakkal. Rejtett ajtófront fogantyú biztosítja a modern vonalvezetést.

Látványos konyhabútor, amely jól pakolható és öröm lesz a főzés. Blum gázrugós, billenős felnyíló szekrények, fém blum automata fiókok, A konyhabútor ajtófront élzárása ABS él zártak, igazán modern képet mutatnak, a A felső fiókokhoz evőeszköztartó blu tandembox, precíz működés jellemzi. Ajtó frontok színminta, marásminta válogatás. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.


Fa furnéros konyhafront, ajtófront , készítés, gyártás - Fenyő, tölgy, bükk, kőris, juhar, nyír, akác, cseresznye, dió, mahagoni, aningre, wenge, zebrano. A bútorfrontok a vevő személyes igényei szerint kerülnek gyártásba. Tisztelt Ügyfeleink!


A Többi termékünk továbbra is forgalomban marad! A felülete teljesen vízálló, és sima. A magasfényű fóliás ajtóknál a tisztítását a védő fólia levétele után nem szabad egyből elkezdeni.


A fólia felületén lévő lakk réteg 3-hét után keményedik ki. A felhasználási területét tekintve konyhabútorok, nappali-háló szobabútorok, fürdőszoba bútorok. Bármilyen méretű fóliás ajtófront elkészíthető közel színben, és féle marás mintával. Fóliás MDF konyhabútor, fóliás konyhafront II. Konyhabútorok - fenyő, tölgy, bükk, kőris, juhar, nyír, mahagóni, cseresznye, dió, wenge, makassar.


Eggyel drágább kivitel a fóliás ajtófront. Ennél a kategóriánál a front MDF, ami vákumfóliával van bevonva.

Itt az ajtó már nem egy sima lap, hanem az éle és a lapja meg van marva valamilyen mintára. Előnye a nagyon széles szín- és marásválaszték. A PERFETTI minőségi perforált lemezek magyar fejlesztésű és gyártású termékek, alkalmazhatók többek között falburkolatok, álmennyezetek, tolóajtó-betétek, bútorfront-kombinációk, dekorációs rácsok készítésénél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések