Vitali, 8:20 AM

2015. október 14., szerda

Kerámia burkolat vastagság

Cottage Sgrafitto mido kerámia burkolat Ha innen nézzük mintás méhsejtek egymásra vetülése, ha onnan, négyzetek és nyújtott hatszögek szabályos sormintája. A lényeg, ahogyan egy reneszánsz ház sgrafitto-mintás homlokzatán is, a játék, a szem megdolgoztatása. Mondhatjuk, az utóbbi pár.


Kerámia : A görög kerameia kiégetett jelentésű szóból származik. Kültérben minimális vastagság mm. A kerámia burkolatokra az Európai Unióban egységesen harmonizált ISO.

Azaz a névlegesen mm vastag burkolat vastagsága egy adott szállítmányban 5. Különösen, ha az új járólapok vastagsága. Az a réteg, amely megtartja a burkolat súlyát, és az ahhoz tartozó egyéb rétegeket, saját súlyát, valamint a használatból eredő terhelést átadja a tartószerkezetnek. Burkolandó felület Merev, sík felület, amelyre a kerámia burkolólapokat felragasztják. Habarcsba ragasztott kerámia falburkolat fogadó fal, bennlevő faanyagú szerke­zet, fólia, rabicháló vagy üvegszövet, ragasztó habarcsréteg, csempe fal­ burkolat.


A sorok elkészülte után mindig ellenő­rizzük a sor vízszintességét. Ha igazí­tani kell, ez a hézagba helyezett fa vagy műanyag ékekkel lehetséges. A különböző terekben a legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani.

Az igényeknek a méret, vastagság , szín és mintázat sem szabhat határt. Fagyálló és kopásálló, alacsony vízfelvételű burkolat. A klinker fagyállósága és nagy teherbírása miatt legtöbbször kültéren, teraszon használatos.


A kerámia mozaikcsempék leggyakrabban hálóra vagy papírra ragasztott kivitelben készülnek, mely megkönnyíti beépítésüket. Az anyagában színezett kerámialapok. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A keramitlap- burkolat hézagainak mérete mm-nél kevesebb nem lehet.


Miután az élméreteknél megengedett ± mm-es el­térés sokszor ennél is nagyobb, a hézagok szélessége a 3-mm-t is elérheti. Nyitott hézagú burkolat esetén 7-mm széles hézagok is megengedettek. A lapokat – a kőanyag lapokhoz ha­sonlóan. Cottage mintás sgrafitto kerámia burkolat Ha innen nézzük mintás méhsejtek egymásra vetítése, ha onnan, négyzetek és nyújtott hatszögek szabályos sormintája. A lényeg a játék, ahogyan egy reneszánsz épület sgrafittós homlokzatán is, a szem megdolgoztatása, amit tovább fokoz, hogy a négyzetes elemek anyagukban mintázottak.


Nagytáblás kerámia burkolat bútorkészítéshez. A Florim Stone három, és mm-es anyagvastagsággal és egy táblamérettel rendelkezik. Kiváló alapanyag bútorgyártók részére, fix méretes tábláival könnyen tudnak dolgozni a szakemberek.


Bármilyen forma és méret alakítható belőle, egységes mintázata harmonikus. Ha járólap és csempe is kerül a helységbe, vegyük figyelembe, hogy a burkolat úgy mutat jól, ha a csempe ráül a járólapra.

Ezt kétféle módon lehet elérni: - a járólapot rakjuk le. A csökkentett vastagság egy új és egyedülálló gyártási technológiának köszönhető. Anyag összetevői: világos agyag, földpát, és kerámia pigmentek. A hagyományos csempék gyártásával ellentétben a KERLITE lapokat 15.


Természetesen soha nem vezet egyenes út a jelenbe, hiába volt meg a tehetségem a rajzhoz, a festészethez és hiába volt bennem az elérhetetlen vágy a kerámiák iránt, még sok-sok évig lappangó vágy volt csupán a művészet megélése, de azt éreztem, hogy legbelül megállíthatatlan lávaként felszínre törni igyekszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések