Vitali, 8:20 AM

2015. október 22., csütörtök

Tardosi mészkő

M attcsiszolt vagy polírozott megmunkálással is elérhető, rendkívüli szilárdságú és súlyú, masszív hazai építőanyag, minőségi magyar termék. Gerecsét a triász időszak kőzete, a dachsteini mészkő alkotja. Erre rakódott rá a fiatalabb, jurakori üledékes mészkő.


Termékeink között szerepel: kül- és beltéri csiszolt, antikolt padlólap, pattintott lábazati kő, lépcsők, párkányok, kandalló elemek. TARDOSI vörös mészkő burkolólap - teljesen fagyálló kemény mészkő , kiemelt elegancia, elérhető árkategória, akár egyéni igényekre szabva, házhozszállítva is.

A kitermelt tömbkövek a nem messze elhelyezkedő. Mattcsiszolt vagy polírozott megmunkálással is elérhető, rendkívüli szilárdságú és súlyú, masszív hazai építőanyag, minőségi magyar termék. Tökéletesen fagyálló jellege és elképesztő szilárdsága a piacon egyedülálló. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit.


A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható.


Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését.

Ez tulajdonképpen mészkő , de kiváló megmunkálhatósága és fényezhetősége miatt nevezzük márványnak. A jura-korból való, fosszíliadús mészkövet a benne lerakódott vasoxid színezte vörösre. A bányát a római kortól kezdve a. Süttői mészkő - Süttői kő-, kőburkolat Süttői mészkő - Süttői kőburkolat - Mediterrán kőburkolatok.


Süttői kő felhasználásával külső ablakkönyöklő, belső ablakkönyöklő, ablakkeretek, ablakpárkány, fedlapok, tartó pillérek, lépcsők, teraszok, házfalak kapcsolt kőburkolatának kivitelezését vállaljuk. Jellegzetes színe, gyönyörű mintázata és a gyakorta befoglalt csiga maradványok lenyomatának szépsége, tömörsége és jól fényezhetősége közkedveltté tette ezt a kőzetet. Járdák burkolására a gépi antik kivitelben előállított mozaikok, padlólapok stokolt csúszásmentes kerti tipegők a legalkalmasabbak.


A tardosi márvány padló. Teraszok, uszoda körüli burkolatok vagy tavak körüli szegélyek kialakításánál is jól alkalmazható a tardosi vörös mészkő. Kialakulása a földtörténeti ókor- és középkor határára, azaz körülbelül 2millió évvel ezelőttre vezethető vissza. Keletkezéséhez hozzájárult.


Mészkő Pláza: Mészkő , Gránit, Márvány, Kvarcit pala, Gneisz és sok más természetes alapanyag, folyamatosan bővülő kínálat - vásároljon néhány kattintással MEGBÍZHATÓ forrásból! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Termékkínálatunk igen széleskörű, házak, közintézmények külső-belső burkolataihoz kínálunk anyagokat, ill.


A mészkő fagyálló és nagy előnye, hogy hazánkban is előforduló anyag, így beszerzése egyszerű, nem vesz igénybe sok időt. Tardosi vörösmárvány. A süttői és a tardosi mészkövek a legkedveltebbek és a legjobb minőséget képviselik a hazai sírkőkészítésben.

Megfaragása könnyű – könnyebb, mint a gránité, éppen ezért ahhoz. A sárgás, sárgásbarna úgynevezett „süttői” mészkő – amely már fiatalabb, pleisztocén kori, sárgás, lyukacsos édesvízi keletkezésű – legalább ennyire fontos építőanyag volt és még. Blog a természetes kőburkolatokról.


Márvány, gránit, mészkő leírások, javaslatok, kő design ötletek,- sok képpel. Az első négy képeken az látszik, hogy milyen roppantóval törve! Kő roppantóval, a képeken láthatóra lehet törni! A képeken látható színben, kizárólag egyben.


Az ország egyik legszebb és természeti adottságokkal jócskán megáldott területén áll a tardosi Kemencés Fogadó, mely nem csupán gasztronómiai fogásaival vonzza magához vendégeit, szálláshelyként is igen népszerű, ezáltal nagyban hozzájárul, hogy a természet szerelmesei jobban megismerjék hazánk kiemelkedő szépségű régióját és aktív pihenéssel tölthessék. Dekor-Stein Kőbánya Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések