Vitali, 8:20 AM

2015. október 13., kedd

Térkővezés árak

A honlapunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegű irányárak, az anyagárakat nem tartalmazzák, és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az elírás, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A teljes kivitelezés ára több összetevőtől függ: a talaj minőségétől, a terület méretétől, a teherbírási igénytől. Az Árak csak tájékoztató jellegűek, NEM TARTALMAZZÁK AZ ANYAG ÁRAKAT!


A végleges ár kialakítása számos tényezőtől függ, mint például a talaj minőségétől, annak méretétől és egyéb földrajzi szempontoktól. A leirt árak Nettó tájékoztató jellegű irányárak és nem tartalmazzák az anyag árakat és a ÁFÁ-t! Az ár kialakulása számos összetevőtől, körülménytől, terület méretétől, annak földrajzi helyétől, a talaj minőségétől, lerakandó burkolat fajtájától és egyéb más tényezőtől függ. Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek világába, ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgokat rejt magában.


Az itt feltüntetett árak csak nagyságrendi segítséget adhatnak ahhoz, hogy Ön is kiszámolhassa és összehasonlíthassa a kivitelezõi árajánlatokat. Szakképzett kőműves burkoló csapattal állunk rendelkezésére. Betonozás, falazás, kerítés építés, kádak zuhanyzók szerkezeti elemek be.


Térkő árak , olcsón. Az egy dolog, hogy az otthonát nem fogja tudni megunni – de mindezt elérhető, akciós áron! Segítségre van szüksége a választáshoz?


Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét. Az akciós térkő árak tehát csak a megrendelt munka mellett érvényesek, ezzel is segítjük az új- és visszatérő ügyfeleinket (tanácsadás, beszerzés, kiszállítás). A szürke térkövek ára: nettó 2. Legutóbbi térkővezés és útépítési munkálataink Magas színvonalon dolgozunk! Az elégedett ügyfél, aki szívvel ajánl minket tovább, az számunkra a legnagyobb fizetség! Rövid határidővel, profi munkavégzéssel vállalunk.


Szeretnénk egy irányadó árjegyzéket közreadni, mely segít Önnek egy jó döntés meghozásában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feltüntetett árak csak irányadó, nettó árak , mivel a tényleges kivitelezési költséget nagyon sok minden befolyásolja. A tükör mélysége nagyban függ a terület kihasználtságától is.


Az ideális kerti út természetesen nem csupán funkcionális, hanem szép is. Ismerkedjen meg a legjobb térkő árakkal. Mi, a Durucz kertnél a térkő burkolatot ajánljuk autóbeállókhoz, vagy gyakran használt kerti utakhoz, mert ízléses, dekoratív, strapabíró.


A térkő lerakásának menete Manapság a térkő számít a legesztétikusabb és legszebb megoldásnak – sokan a térburkolás alatt magát a térkövezést értik. Az alábbi rövid leírással a térkő lerakásához a “viakolorozáshoz” nyújtunk egy kis segítséget. Cégünk éve készít az eddigi megrendelőink nagy örömére térburkolatokat. A tervezés lehet komplett belsőépítészet(kert, homlokzat, egyéb) tanácsadás, illetve lakberendezés.


Természetesen a szolgáltatás árszínvonala is a részt vállalás súlyához mért. Sokszor egy épület külső megjelenését akár a részletekig menően mi tervezzük, de van hogy csak a belső tér kialakítása a feladatunk. A szegély alatti beton min.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések