Vitali, 8:20 AM

2015. október 26., hétfő

Laminált parketta falra

Egy asztalos barátomnál láttam az ötletet, amit most röviden szeretnénk bemutatni. Szép, egyenletes, könnyen takarítható falfelület képzés nem könnyű feladat, de ezzel a megoldással egy nagyon dekoratív és tartós falburkolat hozható létre. A Haro falrögzítő rendszere egy személyre szabott megoldás,hogy kedvenc laminált padlójával díszítse a falakat is.


A falburkolat kívánt mérete szerint mérje ki a rögzítő sínek. Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik munka előtt irgalmatlanul berúgtunk, és csak másnaposan vettük észre, hogy a padló helyett véletlenül a falat parkettáztuk le. Na, de a viccet félre téve!

Ennél már csak az a jobb, ha mindkét felület az. A laminált parketta hordozó felület viszont kiváló nedvszívó, ezért nem szabad például bő vízzel felmosni. Ebből következik, hogy simán a falra kellene ragasztani a parkettát.


Ne legyen zavaró ha esetleg érdes vagy egyenetlen a felület, a ragasztás erejét nem befolyásolja. A laminált padló köszönhetően kedvező árának és gyors, egyszerű lerakhatóságának, napjaink egyik legnépszerűbb padlóburkolata. Erős kopásállósága és széles színválasztéka.


A modern rendszerek lehetővé teszik a parketta , a laminált lapok vagy a palának látszó falemezek egyszerű lerakását a falon is, és ezzel nemcsak kellemessé teszik a lakás légkörét, hanem sajátos módon teremtik meg a tér hangulatát. A HARO parkettával, a HARO laminált padlóval vagy a CELENIO-val burkolt falfelületek. Arra találták ki, hogy járkáljunk rajta.

De még hogy kitalálták! Ma már ugyanolyan népszerű, mint a 70-es, 80-as években volt a linóleum. Első esetben a páraszint ugrás következtében kis dilatációs hézag esetén a falra fog nőni a laminált padló, és fel fog púposodni, utóbbi esetben meg lehet, hogy a szegő takarása alól elő fog bújni a vágott lap széle. Parketta Technika webáruház - minőségi laminált padlók a Kaindl, Kronopol, Quickstep gyártóktól széles választékban!


A falra vagy mennyezetre futtatott laminált borítás mellett akadnak olyan „megszállottak” is, akik új lehetőségekkel kísérleteznek. Az igazi laminált padló fanatikusok akár ajtóként, kandalló borításként is használhatják ezt a terméket. Egészen különleges, mondhatni frenetikus látványt kapnak. Kis kreativitással és némi tervezéssel falra felfuttatott padlóval is lehengerlő hatást érhetünk el.


Jól működik úgy is, ha a padlón és a kiválasztott falon is ugyanazon darab jelenik meg, akár azonos színárnyalatban. Ugyancsak összhangban van a falra felrögzített parketta hideg burkolattal lerakott padlón is. Van egy Floorup rendszer, amivel laminált padlót a falra fel lehet tenni, ez azonban megnyomja a költségeket. Megfelelő rugalmasságú ragasztóval fel lehet. Szőnyegek, futószőnyegek, méretre vágott padlószőnyegek, laminált padlók, PVC és LVT padlók online forgalmazása.


Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat! A laminált padló pihentetése Minimum óra hosszat javasolt a laminált padlót az adott helyiségben pihentetni, hogy átvegye a szoba hőmérsékletét és páratartalmát. Ennek elmulasztása esetén a laminált padló összerakott állapotban kénytelen alkalmazkodni a szoba klímájához, ami a panelek (lapok) vetemedését okozhatja.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Jelentős érv mellette, hogy a lerakása nem okoz különösebb nehézséget, könnyedén elvégezhető különösebb tapasztalat nélkül is. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával.

A szalagparketta járófelülete többször is. Az előnyei A laminált padló egyértelmű előnye a járólappal szemben, hogy melegebb, így mezítláb is járhatunk rajta. Emellett amerikai konyhánál előnyös, ha a konyhában ugyanazt a burkolatot alkalmazhatjuk, mint a nappaliban, így nem törjük meg a teret vizuálisan, és sosem fogunk megbotlani a burkolatváltóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések