Vitali, 8:20 AM

2015. október 21., szerda

Delap akció

Kövesse nyári DELAP burkoló lap akcióinkat! DELAP burkolatok főbb jellemzői: rugalmas, hő-és fagyálló, színálló-és kopásálló, tisztítható (mosható), ollóval vágható, ívekre, sarok élre hajlítható és felragasztva kikeményedik. Jellemzői révén kiválóan alkalmazható kül - és beltéri falfelületekre. DELAP dekorációs termékcsalád - MAGYAR TERMÉK. Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló.


Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik.

Delap burkolás AKCIÓ ! Folyamatos akciók gyári árak alatt. Lábazati hőszigetelés és burkolatok (műgyantás vakolat, delap burkolólapok). Hasonlítsa össze az árakat! KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár mtermékre vonatkozik!


Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. Beltéri Stegu kép forglalmazása. Rendkívűli DELAP Akció !

Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Nagyszerű falburkoló rendszer kül- és beltéri felületek, lábazatok esztékikus arculatának megvalósításához. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A delap lap márvány, természetes színes kőzetek őrleményéből egy különleges technológiai eljárás segítségével készül. This product group has been disabled. Oldalunk weblapként üzemel!


Vásárolni csak személyesen, boltunkban van lehetőség. Kőhatású thermoplasztikus (hajlítható) műgyanta alapű burkoló lapok, melyek felhelyezése csak egy kis kézügyességet igényel. Ollóval, késsel könnyedén vágható, méretre szabható. Több féle struktúra ill színkombinációban.


Rövid határidővel, akár egy napon belül elérhető. Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. MAPEI FLEXIBILIS CSEMPERAGASZTÓ AKCIÓ ! Adesilex Pflex csemperagasztó 3. Bármilyen kerámia burkolólap és kerámiamozaik ragasztása bel- és kültéri padlón és falon. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Kültéri és beltéri falburkolatok Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.

V Dísztégla mintájú. Az aukció darabszámra van megadva. DB=nm (négyzetméter) Az ár 1DB=nm-re vonatkozik.


Kiváló minőségű olcsó térkövek ipari területek burkolására és otthoni felhasználásra egyaránt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hajópadló:17mm-től vastagabb luc,borovi,illetve vörösfenyő anyagú,szépen csiszolt nut-féderrel ellátott szálak.


A hajópadlókat két fő csoportba sorolhatjuk. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések