Vitali, 8:20 AM

2015. december 8., kedd

Barabás téglakő ár

Ismerje meg termékeinket, látogasson el kereskedőinkhez országszerte. Az oldal élvezetesebb használatához engedélyezd a böngésződben a JavaScript használatát. Az űrlap kitöltése hibás.


Kérem, javítsa az alábbiakat! A mező kitöltése kötelező!

Melyik akciós téglakő indítja be a legjobban a fantáziáját? Honlapunkon szebbnél szebb burkolatképekkel segíthetünk választani? Térkő akciók - Járjon jól!


Barabás téglakő akció. Kedvező térkő árak várják. VÁLASSZON A MENÜBŐ. A képeken látható melyik burkolat tetszik a legjobban?

Vagy máris kigondolt kertjébe egy egyedi burkolatot? Térburkoló kő vagy falazóelem lesz a betonerős téglakőből? Járdák, teraszok, kerti utak, sétányok gyalogosforgalmi területek és személygépkocsi behajtók burkolása, kerítések, kerti építmények és díszfalazatok építése.


Járdát épít az cm-es téglakőből? Kattintson a képre, és nézze meg nagyban az antikolt felületű burkolatot. Veszprém Beton nevű térkő és betonelem gyártó vállalatból jött létre. Az új Téglakő térkőnek csak egy közös tulajdonsága. Referencia-képek, színválaszték, leírás, rakásminták, árak.


Ennek a gyártási technológiának nagy előnye, hogy az antikolás, valamint a használat során jelentkező kopás során megőrzi színét. E termék a kerítéstervezők, kivitelezők egyik kedvenc eleme, ugyanis szárazon. Ebből a három különböző méretből különleges variációk állíthatók össze, a szürke és kétféle melírozott színösszeállítással még izgalmasabbá téve az összhatást. Sokan az árát tartják a legfontosabb szempontnak. Tényleg nem elhanyagolható szempont, de amikor akár évtizedekre választunk térkövet, talán nem ez lesz a legfontosabb.


A termékek raklapos tételben is megvásárolhatóak akciós, 4. Gyárból történő szállítás esetén a térkő ára 3. Az adatvédelmi nyilatkozatban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.

A szállítási díjat az ár , e. Ft feletti rendelésnél sem foglalja magában. Erről, külön kell egyeztetnünk. A beton előnye a fa élményével ötvözve Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fa, mint burkolati elem. Kertjébe melyiket tervezi? A békés, boldog élet nyugalmára vágyik?


A klasszikus tégla színe az agyag vasoxid-tartalmától és az égetés körülményeitől függően a halvány sárgától a vörösön át, egészen a barnáig terjed. Leginkább városközpontokban, sétálóutcákon, parkokban találkozhattunk velük. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm). Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések