Vitali, 8:20 AM

2015. december 1., kedd

Prefa lemez

Az azonos mértékű kémiai és mechanikai rögzítés által ez a kötés különösen erősen tart. Az alumínium kompozit lemez így gondoskodik nagy felületeken is az állandó egyenletességről és tartósságról. The extremely light aluminum roof from PREFA. PREFA - The roof, as strong as a bull!


It is extremely resistant, especially maintenance-free and unbreakable. Ez nem véletlen, hiszen a régi pala és bitumen zsindely tetők mára kritikus állapotúak lettek, a korosodott alumínium és rozsdás lemez tetők cserére szorulnak.

A fiatalabb családok – köszönhetően akár a támogatásoknak, mint például a CSOK – sokszor választanak régi családi házat otthonuknak, és kisebb-nagyobb. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni. A fedések alá kasírozott alátétszőnyeg használata javasolt az aljzat és a fedés lemeze közé elhelyezve, ez biztosítja a fedés hátsó oldalának hatékony szellőzését úgy, hogy a felülettől kiemeli, így megakadályozza a kapilláris hatások kialakulását.


Az alátétek további előnye, hogy könnyebbé teszik a lemez. I když při zpracování dojde k drobnému poškození, reaguje hliník se vzdušným kyslíkem a vytvoří přirozenou vrstvu oxidu. Prefalz listaárak letöltése.

Bevonatos alumínium ötvözetből. Ez a szalag formájú színes alumínium lemez , ötvözetét, szilárdságát és bevonatát tekintve különösen alkalmas a bádogos munkáknál való alkalmazáshoz. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazható megoldásokat kínálunk. Nagytáblás és moduláris cserepes lemez - modern és klasszikus fém tető fedéshez a legkorszerűbb anyagoktól a hagyományos cserepes lemezig nálunk minden megtalálható. Trifa ereszcsatornák, lemezek, szalagok az ország egész területén.


Miskolc Öko Társasház. Vízszigetelés anyaga : lágy PVC lemez. Ereszcsatorna kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. A perforált lemezek széles választékát tudjuk biztosítani.


A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártunk. Objekti prije i nakon sanacije. Budapest, Soroksári út.


Eddig elvégzett munkáinkat a referenciák menüpontban tekintheti meg. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjen árajánlatot még ma a kapcsolatok menüpontban! Kiss és Nagy Metal Kft. A Polyester bevonatú lemez nem alkalmas PREFALZ fedések kiegészítésére, helyettesítésére. A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


A páracseppentő ereszlemez az alátéthéjazat – időjárásnak leginkább kitett – ereszoldali lezárását biztosítja. A cserép alatt összegyűlő és lecsapódó párát az eresznél el kell vezetni a faszerkezetekről.

Mint a neve is mutatja az anyaga tűzihorganyzott acél, mely színes bevonati rendszerrel van ellátva. A szín hosszú távú tartósságát az adja, hogy a bevonat már a termék gyártását megelőzően felkerül a horganyzott acélra, nem utólag festett termék. A trapézlemez termékek különféle bevonatokkal készülnek, elérhető alucink vagy festett poliészter változat is.


A trapézlemez poliészter bevonatának vastagsága mikron, de ha szükséges, ennél nagyobb vastagsággal is készülhetnek, például a matt strukturált bevonatú lemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések