Vitali, 8:20 AM

2015. december 24., csütörtök

Fóliázás árak

Get Free Delivery On Orders Over £99. Hurry Offer Ends Midnight Wednesday! Professzionális karosszéria autófóliázás ár, autó fóliázás ára, árak ! Karosszéria fóliázás árak. Kis kategória Közepes kategória Nagy kategória Prémium kategória Sport kategória SUV kategória Kis kategória.


Kategóriába tartozó autók: VW Polo, Ford Fiesta, Peugeot 20 Toyota Yaris, Kia Picanto, stb.

Autófóliázás árak Az alábbi autófóliázás árak tájékoztató jellegűek, és függenek a mindenkori devizaárfolyamoktól. A fenti autófóliázás árak nettó összegek és nem tartalmazzák az áfát! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, kérem, hogy a konkrét fóliázási díjért hívja telefonszámunkat!


Napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott burkolási technika a medence fóliázás. Sikerének titka, hogy a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban elkészíthetõ, emellett tisztántartása is sokkal egyszerûbb. A technológia remek megoldás elhasználódott, vizet áteresztõ medence felújításra. A feltüntetett nettó árak az alapanyagot, a telepítést és a műbizonylatot is tartalmazzák.


Bizonyos autótípusok fóliázása szerelést tesz szükségessé (pl. üvegbe integrált teleszkópok, stb.), mely esetekben a műhely egyedi felárat alkalmaz.

Nyilvánvaló, hogy nem lehet minden autó fóliázás árat kategorizálni, hiszen az autófóliázás árak minden esetben egyedi árak attól függően, hogy mekkora és milyen nehézségű felületet kell fóliázni. Az ár lépcső, ülőpa fekvőpa bukóél, túlfolyó vályú stb. Ezek burkolásának ára méret és alakfüggő. A lépcső lépőfelületére és a medence bármely, cm-nél sekélyebb.


Biztonsági autó üveg fóliázás árak Autó üveg fóliázás áraink bruxafol és Skyfol anyagból a táblázatban megjelölt autó méretére érvényesek, B oszloptól hátra, év teljeskörű garanciával. Autófóliázás, karosszéria fóliázás , autódekoráció, karbon fólia, matt fólia, karosszériavédő fólia. A wrapping fóliák már évek óta használatosak különböző reklámfelületek, dekorációk készítéséhez. Medence fóliázás az egyik szakterületünk.


Amiben jók vagyunk és segítünk: régi és új, betonos és fémvázas, kül- és beltéri medence fóliázás , medence fólia felújítás. Ebben a tartományban beszélünk UV sugárzásról, látható fényről és infravörös sugárzásról. Az autófóliázás célja, hogy az üvegen átjutó elektromágneses sugárzást szűrje. Minden autótípusra vállalunk fóliázást, kb.


Ft között, típustól és fóliától függően! Baby Guard fóliára külön kérjen árajánlatot! Beton vagy fém falú medence, nekünk nem akadály.


A szálhúzottfóliázás árak tájékoztató jellegűek, kérjük érdeklődjön elérhetőségeink egyikén! A szálhúzott fóliázás árak tartalmazzák a szálhúzott fólia és felhelyezés árát, a szerelési költséget és a3-év garanciát.

Autóüveg fóliázás árajánlat kéréséhez ne felejtse elküldeni autója márkáját. XPEL kővédő fólia telepítés árak. Teljes karosszériavédő fóliázás esetén (Csomag 3) a kerámia bevonatra kedvezményt biztosítunk, mely 160.


Ft helyett mindössze 80. Fóliázás árak , árajánlat kérése. Kérjen egyedi ajánlatot! Szakműhelyünkben, autótípustól függően, 2-órán belül készül el az autó üvegfóliázása, köszönhető ez a kárpitbontás nélküli technológiának.


Honda Civic, Opel Omega, BMW Mercedes S-osztály, Audi A A autófóliázás árak között különbségek adódhatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések